Slúchadlá, ktoré sú vždy pripravené na akciu.

Značka Canyon má vo svojej ponuke veľké množstvo príslušenstva pre hráčov. To sa vyznačuje dostupnou cenou, skvelou funkčnosťou a nápaditým dizajnom. Pri navrhovaní svojho príslušenstva kladie dôraz na kvalitu, nízku cenu a štýl, čo potvrdzuje aj najnovší kúsok z ponuky tejto cenovo dostupnej značky. 

Herné slúchadlá Canyon Darkless GH-9AZdroj: TOUCHIT

Herné slúchadlá Canyon Darkless GH-9A s pohodlnou konštrukciou sú vybavené 50 mm meničmi. Vyznačujú sa dynamickým vzhľadom, ktorý veľmi efektne dotvára RGB podsvietenie. To sa nachádza nielen na mušliach slúchadiel, ale aj na hlavovom moste, čím sa okolo hráča vytvára farebná žiara osvetľujúca priestor okolo neho. Farebný podpis slúchadiel Darkless uzatvára LED podsvietenie flexibilného mikrofónu. Pokiaľ si raz nasadíte slúchadlá Darkless, tak tma nemá šancu. 

Herné slúchadlá Canyon Darkless GH-9AZdroj: TOUCHIT

Náušníky sú dostatočne mäkké, čiže ani po hodinách hrania vás nebudú tlačiť. Poskytujú aj nadštandardne veľký priestor na uši. Hlavový most je taktiež veľmi dobre prispôsobiteľný. Výhodou je, že pružný popruh v hlavovom moste sa hráčovi okamžite automaticky prispôsobí, čiže nie je potrebné žiadne prestavovanie jeho veľkosti. Slúchadlá jednoducho zoberiete zo stola, nasadíte si ich, a okamžite idete do akcie. 

Herné slúchadlá Canyon Darkless GH-9AZdroj: TOUCHIT

Stabilita slúchadiel s hmotnosťou 250 gramov je taktiež veľmi dobrá. Držia na svojom mieste a nepadajú z hlavy. V zadnej časti ľavej mušle sa nachádza koliesko na ovládanie hlasitosti, čo príde vhod, keď potrebujete znížiť hlasitosť, ale chcete zostať naplno v hre. Slúchadlá je možné pripojiť nielen k počítaču so systémom Windows, ale aj k Macu.

Herné slúchadlá Canyon Darkless GH-9AZdroj: TOUCHIT

Slúchadlá Canyon Darkless majú skutočne veľmi pekný a prepracovaný dizajn, ktorý vynikne na stole každého hráča. Je potrebné mať na pamäti, že tieto slúchadlá majú vynikajúcu cenu, čo je vidieť napríklad na 2 m kábli, ktorý nie je možné odpojiť. To platí aj pri mikrofóne. Pokiaľ však zoberieme do úvahy cenu 32,99 eura, tak takéto detaily je možné s prehľadom prepáčiť. 

Herné slúchadlá Canyon Darkless GH-9AZdroj: TOUCHIT

Z dôležitých technických parametrov vyzdvihneme frekvenčný rozsah 20 – 20000 Hz, citlivosť 110 dB a impedanciu 21 ohm. Kúpou slúchadiel Canyon Darkless GH-9A určite nespravíte chybu. Pri nich totiž platí, že za málo peňazí dostanete veľa muziky. 

Herné slúchadlá Canyon Darkless GH-9AZdroj: TOUCHIT

Produkty značky Canyon zakúpite v sieti predajní a e-shopoch PGS (Play Go Smart), Nay a Datacomp.

Zapožičal: Canyon

Cena: 32,99 €

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.