Značka Canyon má vo svojej ponuke veľké množstvo smart produktov.

Značka pri ich navrhovaní kladie dôraz na kvalitu, nízku cenu a štýl. Presne v tomto duchu boli navrhnuté aj najlepšie inteligentné hodinky značky s názvom Maverick SW-83. Tie ponúkajú, okrem atraktívneho dizajnu, aj vynikajúcu funkčnú výbavu, vrátane GPS modulu, ktorý naplno využijete pri behu, cyklistike alebo napríklad aj pri výletoch v prírode.

Dôkazom toho, že hodinky Maverick sú určené pre každého športuchtivého používateľa, je aj bohatý výber športových režimov. Celkovo sa ich v hodinkách nachádza až 128. Pre všetkých nadšencov je dobrou správou aj to, že hodinky sú odolné voči vode a prachu na úrovni IP68. To znamená, že si ich môžete zobrať do dažďa, alebo dokonca si s nimi aj zaplávať.

V bohatej ponuke sa ďalej nachádza meranie stresu, dychové cvičenia, krokomer, meranie kalórií, alebo monitor spánku. Z tých dôležitejších zdravotných funkcií však nechýba meranie priebežnej tepovej frekvencie, ako aj meranie obsahu kyslíka v krvi. Určite poteší aj možnosť prepojenia hodiniek s aplikáciou Strava, vďaka čomu používatelia získajú možnosť sledovať svoj tréning, analyzovať svoj výkon a súťažiť s ostatnými používateľmi.

Hodinky sú vybavené 1,32-palcovým IPS displejom s rozlíšením 360 × 360 pixelov, ktorý je veľmi dobre čitateľný a kontrastný. Presne tieto vlastnosti hodiniek Maverick sa v plnej miere využívajú pri prezeraní prichádzajúcich SMS notifikácií a prichádzajúcich hovorov, prípadne ďalších PUSH notifikácií. Vo funkčnej výbave sa nachádza aj predpoveď počasia či diaľkové ovládanie hudobného prehrávača. Hodinky Canyon Maverick sú kompatibilné so systémom Android aj iOS, avšak nezabudlo sa ani na dlhú výdrž batérie na jedno nabitie, ktorá v prípade aktívneho používania dosahuje až 7 dní. V pohotovostnom režime je to však až 30 dní.

Produkty značky Canyon zakúpite v sieti predajní a e-shopoch PGS (Play Go Smart)Nay a Datacomp. Smart hodinky Canyon Maverick sú dostupné v modrej a čiernej farbe.

Canyon Maverick: Lacné hodinky s GPS pre športovcovZdroj: Canyon
Canyon Maverick

Cena: 89,99 €

Zapožičal: Canyon

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.