Klávesnica Canyon Valiant CNS-SKB6 nás zaujala pomerom výkon/cena.

Kúpite ju za necelých 25 eur a v tejto cenovej rovine ponúka pomerne dobrú kvalitu a extra funkcie. Chválime najmä pohodlné stláčanie kláves, spätná odozva nás počas testovania príjemne prekvapila. Je to cítiť hneď na prvé „ťuknutie“, najmä ak ste doteraz používali bežné klávesnice. Spätnú odozvu oceníte pri hraní aj pri písaní. Výrobca farebne odlíšil klávesy WSAD, takže sa rýchlo zorientujete s ľavou rukou.

Nechýba ani LED podsvietenie v modrej, červenej a fialovej farbe, multimediálne klávesy a 17 programovateľných kláves. Súčasťou výbavy je menšia opierka na zápästie a prispôsobíte si aj sklon. Canyon v prípade klávesnice Valiant ponúka základné funkcie, ktoré by sme očakávali od hernej klávesnice a takisto aj niečo extra. Nejde síce o mechanickú klávesnicu, ale to sme v tejto cenovej rovine ani nečakali a z hľadiska používateľského zážitku nás výsledok príjemne prekvapil.

Cena: 25 EUR
Zapožičal: Canyon

Tento článok vyšiel aj v tlačenom júnovom vydaní TOUCHIT č. 5/2016, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit