Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Blíži sa dátum každoročnej akcie, v rámci ktorej spoločnosť Synology oznamuje novinky nie len z oblasti vývoja riešení pre správu dát. Minulý rok sa konferencie zúčastnili tisíce používateľov z celého sveta, aby sa dozvedeli informácie o najnovších riešeniach spoločnosti Synology. Vzhľadom k súčasnej celosvetovej situácii sa tento rok akcia premení na online stretnutie, ku ktorému sa tak môže pripojiť ešte viac ľudí.

Konferencia 2021 AND BEYOND sa zameria na hlavné inovácie, ktoré budú predstavené v roku 2021, s dôrazom na doposiaľ najväčšiu aktualizáciu produktov pre správu dát od spoločnosti Synology – systém DSM 7.0. Okrem nových funkcií a nástrojov pre správu v systéme DSM predstavia prednášajúci taktiež nové poňatie hybridnej cloudovej infraštruktúry a to, ako sa vyvíja zálohovanie dát.

Toto online podujatie je naplánované na 7. decembra 2020. Záujemci sa môžu zaregistrovať, získajú tak odkaz na portál akcie alebo môžu sledovať naše účty na sociálnych sieťach, kde sa najnovšie informácie objavia hneď po ich zverejnení.

Zaregistrovať sa môžete na tomto odkaze: https://sy.to/2021

 

Značky: