Spoločnosť predstavila úplne nový rad hodiniek.

Tie sú určené pre outdoorových nadšencov, ktorí si nemôžu dovoliť drahé hodinky zo série Pro Trek. Nová séria nesie označenie PRT-B50 a prináša do strednej triedy moderné technológie, ako napríklad akcelerometer a pripojenie ku smartfónu.

Minulý týždeň boli predstavené tri nové modely zo série PRT-B50, pričom všetky sú vybavené funkciou Smartphone Link na pripojenie ku smartfónu prostredníctvom aplikácie Pro Trek Connected a technológiou štyroch senzorov. Hodinky majú vo svojej výbave senzory pre – kompas, merajú barometrický tlak / nadmorskú výšku a teplotu, vrátane akcelerometru, ktorý sa používa pri počítaní krokov.

Každý z modelov používa Bluetooth funkcionalitu, ktorá umožňuje hodinkám pripojiť sa k mobilnej aplikácii Pro Trek Connected a iným špecifickým funkciám, ako sú denník trás, spálené kalórie, indikátor polohy, prispôsobiteľný režim / displej, automatické nastavenie výšky, automatické nastavenie času a vyhľadávanie telefónu.

Všetky hodinky Casio PRT-B50 sú vybavené svetovým časom (39 miest + UTC), odolnosťou voči vode až do 100 metrov, plne automatickým LED svetlom, druhými stopkami, odpočítavaním času, plne automatickým kalendárom a ďalšími.

Samotný ciferník je dobre čitateľný a obsahuje veľkú otočnú lunetu a arabské číslice. Všetky modely sú vybavené s uretanovým remienkom s 3D textúrov a ďalším popruhom.

Podľa spoločnosti Casio budú všetky tri modely PRT-B50 k dispozícii na jeseň za približne 200 dolárov. Dostupné budú v troch farbách: čierna, modrá a oranžová. Cena a dostupnosť pre slovenský trh bude upresnená.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Casio konečne predstavilo inteligentné hodinky Pro Trek s funkciou, na ktorú sme čakali

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.