Súčasťou riešenia je špeciálny modul pre iPhone, ktorý dokáže analyzovať vašu pokožku.

Neutrogena Skin360 je mobilná aplikácia, ktorá pomôže so starostlivosťou o pokožku na tvári. Využíva k tomu špeciálny modul pre iPhone s názvom SkinScanner. Ten obsahuje 12 LED svietidiel a objektív s 30-násobným priblížením, aby detailne analyzoval pokožku na tvári a zaznamenal prípadné nedokonalosti pod jej povrchom.

Aplikácia v kombinácii s modulom pre smartfón pomôže nájsť a zaznamenať póry na tvári, ich veľkosť a hĺbku, vrásky a ďalšie nedokonalosti. Všetky tieto informácie sú následne prezentované v prehľadnej forme cez mobilnú aplikáciu. Skin360 tiež odporučí, ako by ste sa mali starať o pokožku, aby bola v čo najlepšom stave. Či sa vám to darí alebo nie, si môžete následne skontrolovať pomocou modulu SkinScanner.

Riešenie od Neutrogeny sa má dostať na trh počas leta za cenu 49 dolárov. Dostupnosť na našom trhu a cena v eurách nie sú známe. Pozrite si aj video, ako Skin360 funguje v praxi.

Zdroj: Neutrogena

Prečítajte si aj:

CES 2018 naživo: 6 dôvodov, prečo by ste mali sledovať TOUCHIT.sk počas nasledujúcich dní (doplnené o Video)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit