Služba je dočasne dostupná v bezplatnej beta verzii. Aj na Slovensku.

NVIDIA pred rokom predstavila službu GeForce NOW pre počítače so systémom Windows a macOS. Po niekoľkých mesiacov uzavretého testovania teraz spustila službu vo fáze tzv. bezplatnej beta verzie, do ktorej sa môže prihlásiť ktokoľvek.

Vďaka GeForce NOW si môžete zahrať prémiové PC hry bez ohľadu na výkon vášho počítača. Výpočty totiž prebiehajú v dátových centrách NVIDIE a do vášho počítača sa prenáša iba obraz – rovnako, ako keď sledujete video na YouTube. Opačným smerom však putuje vaša interakcia s hrou a výsledkom je takmer rovnaký zážitok, ako keby hra bežala priamo vo vašom počítači.

Bezplatná beta verzia GeForce NOW umožňuje pripojiť sa k vášmu účtu na STEAMe alebo Uplay a hrať vaše zakúpené hry v týchto službách. Hry bežia v rozlíšení až 1080p pri 120 fps. GeForce NOW je k dispozícii aj na Slovensku. O prístup k bezplatnej beta verzii môžete požiadať na oficiálnej webovej stránke.

Zdroj: NVIDIA

Prečítajte si aj:

CES 2018: Televízory dostali konkurenciu, BFGD sú špičkové 65-palcové herné monitory (doplnené)

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit