Samsung Flip WM55H je riešenie pre tímovú spoluprácu, rokovania aj prezentácie.

Displej Samsung Flip je modernou verziou štandardných papierových flipchartov a analógových tabúľ. Má uhlopriečku 55 palcov, rozlíšenie 4K a na rozdiel od papiera či analógovej tabule umožňuje jednoduché zdieľanie, pridávanie poznámok, presúvanie a dokonca aj vyhľadávanie textu. Taktiež ponúka možnosť vytvárať obsah za účasti niekoľkých používateľov naraz a rýchlo spárovať smartfón a zdieľať z neho informácie či zrkadliť obrazovku.

Obsah alebo poznámky môžu priamo na obrazovku vkladať súčasne až štyria rôzni účastníci a to pomocou prstov alebo obojstranného pera. Každý používateľ si môže zvoliť svoj štýl písma, veľkosť a farbu, takže každá poznámka je dobre zreteľná a viditeľná. Interaktívna tabuľa tiež podporuje bezdrôtové pripojenie, má USB, PC a mobilné porty. Poznámky je možné po skončení uložiť na externé úložisko, v rámci samotného zariadenia sú bezpečne uložené v centrálnej databáze.

Flip má prenosný stojan na kolieskach a jeho intuitívne rozhranie bolo špeciálne navrhnuté tak, aby bolo používateľsky prívetivé a umožňovalo nerušený vstup do diskusie v správnu chvíľu. Na Slovensku by sa mal začať predávať v priebehu marca 2018. Odporúčaná cena pre lokálny trh zatiaľ nebola stanovená.

K Samsung Flip môžete bezdrôtovo pripojiť smartfón a na tabulu písať rukou či perom

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: CES 2018: Samsung poriadne prekvapil, toto asi nečakal nikto (doplnené)

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit