Galaxy TabPro S je prémiové zariadenie spájajúce všestrannosť a jednoduchosť využitia.

Samsung predstavil nový tablet Galaxy TabPro ​​S, ktorý v sebe spája moderné technológie a operačný systém Microsoft Windows 10. Má 12-palcový displej a kombinuje najobľúbenejšie funkcie notebooku a tabletu. Konkrétne, vyššia produktivitu v režime notebooku a vynikajúcu mobilitu tabletov.

Galaxy TabPro ​​S je podľa Samsungu určený používateľom, ktorí hľadajú zariadenie, ktoré im umožní byť rovnako produktívnymi doma, v kancelárii i na cestách. Na tablete je možné využívať všetky funkcie Windows 10 Home aj Windows 10 Pro, určených pre biznis. Zariadenie je vybavené procesorom Intel Core M šiestej generácie, vytvoreným špeciálne pre tablet 2 v 1. Procesor spotrebuje len 4,5 W, nie je hlučný a je maximálne úsporný. Chladí sa pasívne, nepotrebuje ventilátor.

Galaxy TabPro S je hrubý len 6,3 mm a váži len 693 gramov. Vďaka tomu ho môžete mať pri sebe za všetkých okolností a po celý deň. Plnohodnotnú klávesnicu ukrýva praktický kryt, dodávaný spolu s tabletom. Práca so zariadením je jednoduchá a prakticky sa nijako nelíši od práce s notebookom.

Ohybný záves klávesnice umožňuje dva uhly nastavenia, čím je zaručené ideálne zobrazenie. Okrem toho, vďaka Pogo pinu na klávesnici Galaxy TabPro S nie je nutné klávesnicu párovať alebo nabíjať oddelene. Klávesnica tiež obsahuje touchpad, ktorý rovnako ako pri PC zaisťuje jednoduchú kontrolu, a to aj pri použití v režime stojana.

Z nášho pohľadu najdôležitejšie predstavenie večera. Samsung vyrobil Windows tablet Galaxy TabPro S

Z nášho pohľadu najdôležitejšie predstavenie večera. Samsung vyrobil Windows tablet Galaxy TabPro S

Tablet disponuje Super AMOLED displejom a stal sa tak vôbec prvým zariadením, ktoré kombinuje tento špičkový displej s OS Windows. Výrobca udáva, že displej ponúka hlbší farebný kontrast a 94 percent prirodzených odtieňov. Zároveň ide o prvý tablet v histórii so systémom Windows, ktorý podporuje technológiu LTE Cat 6 a umožňuje používateľom najmodernejšie a najrýchlejšie pripojenie súčasnosti.

Galaxy TabPro S sa plne nabije už počas 2,5 hodiny a vydrží v chode až 10,5 hodiny. K tabletu je možné dokúpiť multi-port adaptér (HDMI, USB Type A & C) a Bluetooth Pen. Galaxy TabPro S bude celosvetovo v predaji od februára 2016. Cena zatiaľ nebola oznámená.

samsung_ces_11

Technické parametre:

OSWindows 10 Home, Windows 10 Pro
Sieťové pripojenieLTE Cat.6**
AP6. generácia Intel Core M procesor (duálny 2,2 GHz)
Displej12″ 2160 × 1440 Super AMOLED
Fotoaparát5 MP AF (zadný), 5 MP (predný)
VideoMP4, 3GP, WMV, ASF, AVI, MKV
AudioMP3, AAC, WAV, WMA, AMR, FLAC
KonektivitaWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO, Wi-Fi Direct, NFC, Bluetooth 4.1
GPSGPS, GLONASS
SenzorRýchlomer, Hallov senzor, svetlo
Pamäť4 GB (RAM), 128 GB / 256 GB SSD
Rozmery / Váha290,3 × 198,8 × 6,3 mm, 693 g (Wi-Fi), 696 g (LTE)
Batéria5 200 mAh (39,5 W, 7,6 V)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit