Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Luxusnú limitovanú edíciu krytov nových mobilných telefónov HONOR 50 zdobí český krištáľ.

Len niekoľko kusov limitovanej kolekcie novinky na trhu v kategórii mobilných telefónov, HONOR 50, zdobí nádherný brúsený český krištáľ pôvodnej českej značky Preciosa. Krásny a prepracovaný design je pri značke  HONOR už samozrejmosťou. Aj preto sa globálny technologický brand rád prepája s rôznymi dizajnovými ikonami, ako v minulosti napr. MOSCHINO alebo spolupráca s módnou autoritou WGSN. S českou značkou, ktorá stojí za českým krištáľom, majú preto veľa spoločného. Týka sa to prepracovania ale aj funkčného dizajnu.

Český krištáľ zo severu Čiech

Krištáľové údolie na pomedzí Jizerských a Lužických hôr je už vyše 300 rokov domovom českého krištáľu, cenenému vďaka najvyššej kvalite ručného spracovania. Z neho potom majstri sklári vytvorili vôbec prvý brúsený kameň na svete, prvý majestátny luster, prvý krištáľový šperk alebo dokonalú sklenenú perličku.

Najmenší brúsený kameň na svete

Žiadne najmodernejšie technológie nenahradia tradičné postupy, ktoré sa ďalej odovzdávajú z generácie na generáciu. Český krištáľ patrí potom právom k pokladom a českým národným dedičstvám. Rovnako ako na značku Precisoa, ktorá už stáročia k tejto tradícii neodmysliteľne patrí a žne úspechy po celom svete. Preciosa v roku 2009 opäť prekonala hranice toho, čo je vôbec možné a predstavila najmenší brúsený kameň na svete s 33 facetami z kubickej zirkónie.

Unikátna spolupráca globálnej technologickej značky a českého tradičného sklárskeho giganta

Ostatný model značky HONOR a čerstvá novinka na trhu, mobilný telefón HONOR 50, sa rovnako ako predchádzajúce modely tejto technologickej značky, pýšia naozaj premysleným dizajnom, ktorý nie je dokonalý len pre oko, ale aj premyslený, aby perfektne padol do ruky.

Tradičného sklárskeho giganta Preciosa a technologickú značku HONOR prepája tak rovnaký dôraz na dokonalý a do detailov vybrúsený dizajn produktov. Český krištáľ práve zdobí novú limitovanú kolekciu krytov k mobilným telefónom HONOR 50.

Kryty tejto kolekcie prešli náročným testovaním a dostali certifikáciu proti odlepeniu kamienkov aj proti potu. Na každom kryte nájdete celkom 45 kamienkov českého krištáľu vo farebnom prevedení light peach o veľkosti SS 3.

Značky: