Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Acronis ponúka novým partnerom trojmesačné obdobie zadarmo  pri registrácii do Acronis Cyber Cloud.

Acronis, celosvetový líder v oblasti kybernetickej ochrany, udelil spoločnosti LaConex, poprednému poskytovateľovi komplexných cloudových služieb v ČR a prevádzkovateľovi služby Digitální strážce, úroveň partnerstva Acronis Gold Service Provider.  LaConex, ktorý je dodávateľom služieb na platforme Acronis Cyber Cloud, sa stal prvým stredoeurópskym držiteľom zlatého partnerstva Acronis.

Titul Acronis Gold Service Provider zaisťuje partnerom spoločnosti Acronis výhodnejšie podmienky na rozvoj ich podnikania, vrátane vyšších marží, možnosti účasti na VIP akciách, podpory marketingových aktivít, prioritnej technickej podpory a ďalších benefitov. Zákazníci spoločnosti LaConex sa teraz môžu spoľahnúť na poskytovateľa s najvyššou úrovňou partnerstva v strednej a východnej Európe, jeho znalosti a know-how, ktoré získal vďaka splneniu náročných certifikácií.

„Pre LaConex, ako nášho partnera, to znamená mimoriadne ocenenie ich doterajšej práce,“ povedal Zdeněk Bínek, zodpovedný za partnerský predaj riešení Acronis v Českej republike a na Slovensku. „Byť prví v regióne, znamená mať dokonalé technické schopnosti, ale predovšetkým vizionársku predstavu o tom, kam kráča technologický rozvoj. LaConex je okrem iného prvým z partnerov, ktorý nasadil Acronis Cyber Infrastructure, teda technológiu, ktorá všetkým užívateľom virtualizačných platforiem, ako je VMware, ukazuje mimoriadne zaujímavú alternatívu k ich existujúcim technológiám.“

„Zo strany našich zákazníkov cítime veľmi rýchlo rastúci dopyt po cloudových službách v oblasti kybernetickej ochrany,“ povedal Vojtěch Levý, riaditeľ divízie flexCloud.cz v spoločnosti LaConex „Nedávno uvedená nová verzia platformy kybernetickej ochrany pre poskytovateľov služieb Acronis Cyber Cloud nám dala do rúk ďalšie možnosti, ako uspokojiť tento dopyt. Zlaté partnerstvo so spoločnosťou Acronis preto poskytuje našim zákazníkom exkluzivitu prioritného prístupu k najmodernejším technológiám.“

Spoločnosť Acronis očakáva v budúcom roku 40-percentný nárast celkového obratu, pričom v oblasti cloudových služieb má tento rast byť trojciferný. Aby pokryla obrovský rast dopytu po cloudových službách kybernetickej ochrany, ponúka novým partnerom pri registrácii do platformy Acronis Cyber Cloud prvé tri mesiace zadarmo. Viac informácií nájdete na https://www.acronis.cz/produkt/acronis-data-cloud/.

Značky: