Požičať si na internete dnes nie je problém, ideálne nevkročiť vedľa.

Kým pri pôžičkách ľahko narazíte na tzv. rýchle pôžičky, ktoré vám môžu spôsobiť nepríjemnosti, existujú aj lepšie možnosti. Napríklad Cetelem, ktorý dobre poznáte vy aj predajcovia, napríklad v kamenných predajniach pri možnosti splátkového predaja.

Pôžička on-line

Priamo na internetovej stránke www.cetelem.sk si môžete vybrať, o aký typ pôžičky máte záujem. Na výber sú tri – na čokoľvek, na rekonštrukciu alebo na splatenie úverov. Vyberať sa dá aj z ďalších typov, ktoré majú špecializované podmienky. Preto aj keď výber pôžičky vyzerá na pohľad rovnako pre všetky typy, je vhodné aplikovať presný typ.

pozickacet_nowat

Stránka je navrhnutá tak, aby ste mohli tieto činnosti vykonávať aj cez mobil. Ak máte smartfón, pôžičku kompletne zadáte cez svoj telefón.

Kalkulačka na presné definovanie vašich parametrov pôžičky

Po zvolení typu pôžičky sa na internetovej stránke zobrazí kalkulačka splátok. Ide o prehľadný modeling toho, koľko si chcete požičať a ako dlho chcete splácať. Zároveň si môžete veľmi jednoducho porovnávať údaje. Tento proces je flexibilnejší a môžete si splátky prepočítať na cent presne. Takže nepotrebujete navštevovať pobočku a tam s pracovníkom vyberať a zvažovať vaše splátky a výšku celkovej sumy.

Vyplňovanie žiadosti o pôžičku

Vyplňovanie žiadosti o pôžičku

Výhodou je, že podstatné informácie, ktoré zvažujete pri vašom rozhodovaní, máte ihneď pod týmto počítadlom úveru. Zároveň sa dozviete, ako je to s možnosťou poistenia úveru a aké tu máte podmienky. Jednoznačná výhoda oproti konvenčnému spôsobu vybavovania tohto typu záležitostí na pobočke. Hýbať môžete nielen s dobou splatnosti v rozsahu 0÷96 mesiacov ale aj s výškou splátky. Niekedy sa stane, že neviete, ako dlho by ste ju chceli splácať, no poznáte svoje finančné možnosti. Na základe toho sa potom automaticky upraví aj počet mesiacov pri vami nastavenej splátke.

podmienky_nowat

Proces vybavenia žiadostí sa nevyhne vyplneniu údajov o vašej osobe ako aj ďalších náležitostí spojenými s adresou trvalého bydliska, zamestnania, príjmov a výdavkov. Na záver procesu bude žiadosť posúdená a Cetelem vás bude kontaktovať.

Nespornou výhodou je kompletná informovanosť žiadateľa o úver. Priamo na stránke vždy vidíte, koľko celkovo za úver zaplatíte. Netreba sa obávať žiadnych skrytých poplatkov. Výhodou je tiež to, že Cetelem sleduje vaše platobné návyky a ak splácate poctivo úver, umožní vám zobrať si ďalší. Samozrejme, v rámci vašich možností. Nikto nemá záujem na tom, aby ste vy nesplácali načas a teda ani spoločnosť by nedostávala svoje peniaze späť.

Výhody úveru on-line

  • Všetko sa dá zariadiť priamo cez počítač
  • Počítanie kalkulácií bez časového nátlaku
  • Výpočet na pôžičkovej kalkulačke si môžete poslať emailom na neskoršie pozretie
  • Žiadosť sa dá uložiť, neskôr sa k nej môžete vrátiť
  • Žiadne poplatky za poskytnutie úveru
  • Bez ručiteľa pre pôžičky do 25 000 EUR
  • Kontrola vašich splátok cez Klientsku zónu
  • Žiadne skryté informácie o poplatkoch

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.