Operátori zverejnili novinky.

Telekom oznámil predĺženie kontraktu so spoločnosťou AMC Networks International (AMCNI). Znamená to, že v portfóliu Magio TV a DIGI SLOVAKIA budú aj naďalej TV kanály Sport1, Sport2, Minimax, JimJam, Spektrum, Spektrum Home, AMC a Film+.

Tieto TV kanály vysielajú viacero atraktívnych športových zážitkov, ako je Formula 1, KHL, Liga národov UEFA a medzinárodné priateľské zápasy, Európska liga a Konferenčná liga UEFA, Majstrovstvá Európy EHF a Tipos Extraliga.

TV kanál MiniMax je určený pre staršieho detského diváka. V ponuke má seriály Barbie, My Little Pony, Lego Friend či Máša a medveď. Spektrum a Spektrum Home prinášajú rôzne tematické relácie a AMC a Film+ vysielajú obľúbené seriály ako FEAR The Walking Dead – Živí mŕtvi alebo Better Call Saul.

Kľúčová informácia je, že Spektrum Home je od 1. februára 2022 súčasťou základného balíka Magio TV a DIGI TV. Z ponuky oboch služieb sa však vytratia TV kanály Paprika TV a CBS Reality.

Čo je nové v Orange TV?

Ponuka Orange TV cez kábel a Orange TV cez internet sa zmenila. Pribudli nové stanice Home and Garden HD (pre TV paušál Home/Go Optimal TV, Home/Go Premium TV) a Food Network HD do prémiového balíka Discovery+ a Všetky prémiové balíky.

Okrem toho sa v Orange TV zlepšila kvalita vysielania do HD pre stanice TLC, Discovery Channel (ktorá sa presunula z prémiového balíka Discovery + do TV paušálu Home/Go Optimal TV a Home/Go Premium) a Travel Channel. Pre Orange TV cez internet pribudla HD kvalita aj pre Folkloriku.

Orange tiež oznámil, že od 14. 1. 2022 do 28. 2. automaticky sprístupní všetkým zákazníkom Orange TV všetky stanice z prémiového balíka Discovery+ (Animal Planet HD, Discovery Science HD, Discovery Turbo Extra HD, Food Network HD, Travel Channel HD).

Zdroj: Telekom, Orange

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit