Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Je snáď nemysliteľné predstaviť si mechanickú klávesnicu vyššej triedy, ktorej by chýbalo podsvietenie.

Preto sa značka Zalman rozhodla predstaviť nový model mechanickej klávesnice K900M, ktorý ako prvý v ponuke ponúka podsvietenie RGB.

Klávesnica K900M ponúka niekoľkých predvolených režimov podsvietenia, medzi ktorými si každý nájde svoj obľúbený. A keď sa niekomu bude máliť, tak si môže vybrať a podsvietiť ľubovoľné klávesy, ktoré plánuje používať počas hry. Dostupná je tiež možnosť špeciálneho režimu podsvietenia, ktorý podsvieti iba tie klávesy, ktoré sú používané v najznámejších tituloch hier, ako sú napr. Counter-Strike, alebo Leauge of Legends.

Bez nutnosti inštalácie akéhokoľvek softvéru

ZM-K900M_Image_01_web2016_3_nowat

K900M nepoužíva žiadny softvér a všetko vrátane režimov podsvietenia a makier možno spustiť z úrovne klávesnice. A čo viac, vďaka vstavanej pamäte si klávesnica pamätá všetky užívateľom zapísané nastavenia, takže ich nebudete musieť ukladať znovu po pripojení k inému počítaču.

Ako aktivovať klávesy bez toho, aby ste ich museli stlačiť?

Pre veľa hráčov dôležitou vlastnosťou je možnosť nahrávania makier, čo značne zjednodušuje hru. V klávesnici K900M ako makro môžete nahrať dokonca aj kliknutie myši a nastaviť rýchlosť a frekvenciu aktivácie. Táto nenápadná herná mašina zo stajne Zalman umožňuje vytvoriť až 10 makier v rovnakom čase a špeciálny LED indikátor vás poinformuje o tom, či je makro v danej chvíli nahrávané.

Náhodné stlačenie nežiadaného klávesu bude minulosťou

Klávesnica obdŕžala plný anti-ghosting na všetkých 104 kláves, ktoré pracujú na spínačoch Kailh. Ak chcete zabrániť častému problému z nechceným stlačením klávesu Windows, mali by ste použiť režim Z Key, ktorý blokuje prevádzku vami vybraného klávesu. Takto môžete zablokovať ľubovoľné tlačidlá, ktoré chcete vyradiť mimo prevádzku.

Rýchlejšie ako kedykoľvek predtým

ZM-K900M_Image_02_web2016_3_nowat

Rýchlosť, s akou stlačený kláves vysiela signál do počítača, má značný význam v mnohých hrách, v ktorých o víťazstve, alebo porážke často rozhodujú sekundy. Zalman tvrdí, že vďaka použitiu technológie Z-Engine, klávesnica reaguje až 20-krát rýchlejšie od iných výrobkov s rovnakou špecifikáciou.

Elegantný dizajn, pevná konštrukcia

Dobrá herná klávesnica by mala byť schopná odolať dlhému a intenzívnemu používaniu. Preto Zalman tvrdí, že klávesnica K900M je vyrobená z odolných a vodeodolných materiálov, ktoré zaručujú rýchlu a efektívnu prevádzku. Dôkazom toho sú laserom vypálené popisy kláves a otvory v spodnej časti, ktoré slúžia na odvádzanie kvapaliny v prípadu poliatia klávesnice.

Vlastnosti produktu:

– Spínače: Kailh
– Počet tlačidiel: 104
– Multimediálne klávesy: áno
– Makro klávesy: 10
– Funkcia Anti-ghosting
– Konektor: USB
– Kompatibilita: USB / PS2
– Dĺžka kábla: 1,7 m
– Rozmery: 440x140x35 mm
– Hmotnosť: 1,25 kg