Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 51. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Samsung Galaxy S24 bude lacnejší. Poznáme európske ceny a špecifikácie

Samsung sa pripravuje na predstavenie vlajkových lodí pre rok 2024. Sériu Samsung Galaxy S24 spoznáme už 17. januára 2024 o 19:00 slovenského času a s blížiacim sa predstavením sa na internete objavuje čoraz viac informácií.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Xiaomi HyperOS: Aktualizovali sme náš smartfón, toto sú najväčšie zmeny systému

Aktualizácia na systém HyperOS v posledných dňoch prichádza do viacerých telefónov od spoločnosti Xiaomi, no aj dcérskych značiek ako je Redmi a POCO. Majitelia týchto telefónov zdieľajú svoje skúsenosti s poslednou aktualizáciou, ktorá nahradila nadstavbu MIUI aj na používateľských fórach alebo sociálnych sieťach a podobných príspevkov nájdete množstvo. Len pred niekoľkými hodinami sme svoj telefón aktualizovali aj my v redakcii a ak vás zaujíma, ako vyzerá systém Xiaomi HyperOS v praxi, tak sa na to pozrite spolu s nami.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Samsung Galaxy S23 FE: pre koho áno a pre koho nie?

Skupina zariadení s koncovkou FE je špecialita pre ľudí, ktorí chcú prémiové funkcie, ale zase nie sú ochotní za to platiť plnú sumu. Je to niečo ako trieda Premium Economy na diaľkových letoch v – chcete síce viac miesta na sedenie, ale zase nemusíte mať to najlepšie pri podávaní jedla a pitia. Taký vhodný kompromis medzi cenou a funkciami.

No a ako sa podaril tento mix vlastností Samsungu v roku 2023? Uvidíte v tomto článku, na našom redakčnom stole pristál telefón Samsung Galaxy S23 FE – fanúšikovská edícia.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Dostali ste Garmin hodinky na Vianoce? Tieto nastavenia neprehliadnite

Tento článok (a videovznikol na základe vašich komentárov pod mojimi videorecenziami a aj na základe správ, ktoré mi posielate emailom alebo cez sociálne siete. Viacero z vás rieši otázky, ako si správne nastaviť Garmin hodinky, resp. prečo niečo nefunguje tak, ako by ste čakali. Pevne verím, že v tomto článku nájdete odpovede na všetky prípadné otázky.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Najbizarnejšie veci, ktoré Slováci vyhľadávali v Googli v roku 2023

Vyhľadávač Google využívame občas aj na skutočne bizarné informácie. Na internete totiž zvyčajne nájdeme odpoveď na všetko, čo by sme chceli vedieť a ak nás zaujímajú rôzne kuriozity, tak sa do ich vyhľadávania môžeme pokojne pustiť. Aj Slováci v roku 2023 vyhľadávali zaujímavé informácie, pričom nechýbali výrazy ako „terapia tmou“ či „ako zmaturovať keď nič neviem“.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. Ford Mustang Mach-E RWD: Čím ma zaujal elektrifikovaný Mustang s najväčšou batériou? (RECENZIA)

Či už to beriete ako kontroverziu, nutné zlo alebo prirodzenú evolúciu, elektrický Mustang je proste faktom, s ktorým sa nedá nič robiť. Teda dá, môžete si ho kúpiť, jazdiť s ním a užívať si ho taký aký je!

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj: