Ponúkne hrateľnosť v štýle hier Temple Run.

Crash Bandicoot: On the Run je názov mobilnej aplikácie, vďaka ktorej budete môcť ovládať obľúbeného lišiaka v mobilnej hre pre Android a iOS. Tá by sa mala dostať na trh 25. marca 2021. Naznačuje to stránka s možnosťou predregistrácie hry v obchode App Store. Hru si môžete predregistrovať aj v Obchode Play, v tomto prípade nie je udávaný žiaden dátum vydania.

Mobilný Crash Bandicoot ponúkne hrateľnosť v štýle hier Temple Run. Pôjde teda o nekonečnú behačku, ktorá zabaví na niekoľko minút denne. Vývojár, spoločnosť King, však do hry zakomponovala aj ďalšie prvky, ktoré by vás mali motivovať k pravidelnému hraniu a dať vám pocit, že sa v hre posúvate.

King na sociálnej sieti Twitter oznámil, že Crash Bandicoot: On the Run ponúkne viac ako 100 hodín hrateľnosti, 12 rôznych svetov a 50 bossov. Súčasťou príspevku je aj polminútové video, ktoré napovedá, akú hrateľnosť mobilný Crash ponúkne:

Google Play
App Store

Crash Bandicoot: On the Run si môžete predregistrovať v obchode App Store a Google Play

Zdroj: King

Prečítajte si aj:

Recenzia Crash Bandicoot N. Sane Trilogy: Crash prišiel na PC a Xbox

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit