A tiež aj na konzolách Xbox One a Nintendo Switch.

Nemysliteľné sa stalo skutočnosťou. Crash Bandicoot, ktorý bol maskotom konzoly PlayStation 1, zavíta tento rok v júli na obrazovky počítačov a tiež aj na konzoly Xbox One a Nintendo Switch. Pre tieto platformy bude dostupný v kolekcii Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Táto kolekcia sa pôvodne dostala na trh pred rokom vo verzii pre PlayStation 4 a obsahuje prvé tri diely série, ktoré boli vizuálne vylepšené a upravené, aby zodpovedali aktuálnej generácii herných konzol. Ide teda o najznámejšie dobrodružstvá Crasha Bandicoota, ktoré niektorí z vás hrávali na konzole PlayStation 1 a väčšina z vás ich pozná najmä z televíznej relácie Maxihra.

Spomínaná kolekcia troch zmodernizovaných hier je už v predaji pre PS4 a od 10. júla 2018 bude v predaji aj pre počítače so systémom Windows a konzoly Xbox One a Nintendo Switch. Crasha Bandicoota na PC si môžete už teraz predobjednať z digitálneho obchodu STEAM za 39,99 eur. Je však pravdepodobné, že v kamenných predajniach bude hra o niečo lacnejšia, prípadne aj s nejakým darčekom k predobjednávkam.

Prečítajte si aj:

Recenzia: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy – PS4

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit