Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Creative Technology dnes oznámila uvedenie Creative Live! Cam Sync 1080p, najnovšiu web kameru, ktorá je vhodná ako ideálny spoločník na prácu, učenie sa a hranie z domu.

Pýši sa širokouhlým objektívom s vysokým rozlíšením HD s duálnym vstavaným mikrofónom, ktorý ponúka vynikajúcu kvalitu videa a krištáľovo čistú komunikáciu. Je tiež vybavená krytkou objektívu pre väčšie súkromie a univerzálnym držiakom statívu, ktorý používateľom umožňuje väčšiu flexibilitu pri hľadaní najlepšieho uhla, Live! Cam Sync 1080p je jednoducho vynikajúcim balíkom pre videohovory.

Live! Cam Sync 1080p je kompatibilná s UVC, čo robí konferenčné hovory jednoduchými a bezproblémovými. Nevyžaduje žiadnu ďalšiu inštaláciu ovládača a funguje okamžite po pripojení k dostupnému portu USB-A na PC alebo Mac. Vďaka jednoducho použiteľným a pohodlným funkciám Live! Cam Sync 1080p je jasnou voľbou pre používateľov všetkých druhov videohovorov, či už ide o pracovné videokonferencie alebo len o neformálny rozhovor s priateľmi – zobrazuje iba tú najlepšiu kvalitu v plnom HD.

Ceny a dostupnosť

Atraktívna cena Creative Live! Cam Sync 1080p je  49,99 EUR a je k dispozícii na Creative.com.

Značky: