Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Creative Technology dnes oznámila uvedenie Creative Live! Mic M3, USB mikrofónu typu plug-and-play, ktorý umožňuje užívateľom nahrávať a znieť ako profesionáli pri streamovaní, hraní hier a dokonca aj pri konferenciách. Je vybavený dvomi polárnymi (snímacími) vzormi – kardioidným a všesmerovým, rozlíšením nahrávania na štúdiovej úrovni a monitorovaním mikrofónu v reálnom čase, čo z neho robí perfektné všestranné riešenie vstupu zvuku na vytváranie obsahu a lepšiu komunikáciu s akýmkoľvek počítačom PC alebo Mac.

Creative Live! Mic M3 ponúka používateľom väčšiu univerzálnosť v rôznych prípadoch použitia, pretože je navrhnutý s dvomi 14 mm kondenzátorovými kapsulami pre duálne typy polárnych vzorov, kardioidný a všesmerový, ktoré je možné ľahko prepínať pomocou ovládacieho gombíka. Kardioidný vzor je najvhodnejší na nahrávanie pre jednu osobu, napríklad na streamovanie hry, je to režim zameraný na prednú stranu, ktorý zachytáva zvuky vytvorené priamo pred mikrofónom. Na druhej strane je všesmerový režim, ktorý je výborný na použitie pre skupiny, napríklad na záznam podcastu s dvoma alebo tromi hosťami, keďže rovnomernejšie zachytáva zvuky zo všetkých smerov.

Vďaka nahrávaniu vo vysokom rozlíšení až 24-bit / 96 kHz ponúka Creative Live! Mic M3 čistejšie nahrávky, ktoré dodávajú šmrnc živým prenosom, podcastom, konferenčným hovorom, dokonca aj každodenným konverzáciám používateľa. Mikrofón je navyše dodávaný s vyhradeným tlačidlom stlmenia a monitorovaním mikrofónu v reálnom čase, čo používateľom umožňuje jednoduché úpravy za chodu.

Creative Live! Je vybavený vstavaným portom pre slúchadlá, odnímateľným pop filtrom a nastaviteľným stojanom na stôl. Mic M3 slúži ako perfektný mikrofón pre začínajúcich tvorcov obsahu a dokonca aj pre tých, ktorí pracujú z domu, pretože ponúka krištáľovo čistý zvuk v štúdiovej kvalite bez vysokej ceny.

Ceny a dostupnosť

Creative Live! Mic M3 má atraktívnu cenu 59,99 EUR a je k dispozícii na Creative.com.

Pre viac informácií navštívte www.creative.com/LiveMicM3.

Značky: