Úplne bezdrôtové slúchadlá sú dnes v móde.

Creative Outlier Air Sport majú extra výdrž, a to až 10 hodín na jedno nabitie. Dodávajú sa s pomerne veľkou nabíjacou kolískou, no vďaka nej ich môžete nabiť ešte dvakrát a získať tak 30 hodín prehrávania. Zmestí sa vám aj do vrecka na nohaviciach, ale je poznať, že je rozmernejšia.

Všetko s najnovšími technológiami. Teda Bluetooth 5.0, vďaka čomu ich spárujete naozaj jednoducho a majú aj dlhší dosah, najmä však lepšiu stabilitu dátového prenosu ako verzia Bluetooth 4.2. Používajú čip Qualcomm QCC302x podporujúci technológiu TrueWireless Stereo Plus. Krytie IPx5 im dáva odolnosť voči pošpliechaniu a potu, sú teda určené nielen pre športovcov, ale aj do každého počasia.

Na pohľad sa zdajú aj slúchadlá väčšie, prinášajú však hlavný benefit vo výdrži. Ich dizajn je prispôsobený tak, že nevytŕčajú z ucha nijak výrazne. Hudobne je zvuk vyvážený do značných detailov vrátane basového sprievodu. Odporúčame ich ako univerzálne slúchadlá na cestovanie a do kancelárie. Pohodlne sa nosia a návleky nezachytávajú nečistoty.

Cena: 79,99 €

Zapožičal: Creative