Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Creative Technology dnes oznámila vydanie Creative Pebble V3, najnovšieho prírastku do populárnej série stolných reproduktorov Pebble. Tieto USB-C reproduktory si zachovávajú rovnaký elegantný a minimalistický dizajn, ktorým ozdobia akýkoľvek stolný počítač. Vylepšenými  funkciami ako napríklad hlasnejší a čistejší zvuk a pripojením Bluetooth 5.0 tvoria ideálne riešenie pre prácu, učenie sa a hranie z domu.

Pebble V3 prichádza vo forme známeho reproduktorového systému 2.0, ktorý si zachováva rovnaký dizajn meniča s uhlom 45°, ktorý je špeciálne naklonený, aby používateľom poskytoval lepší zážitok z počúvania. Na mieru vyladené, 2,25” meniče s plným rozsahom poskytujú hlasnejší a bohatší zvuk ako jeho predchodca Pebble V2. Je tiež vybavený spracovaním zvuku Clear Dialog, ktorý poskytuje čistý dialóg bez obetovania akýchkoľvek okolitých efektov.

Okrem toho môžu používatelia zosilňovať zvuk pomocou vstavaného prepínača, ktorý môže maximalizovať akustickú silu Pebble V3 bez skreslenia. V prípade potreby to môže byť vážne nahlas – ak je zapojený do 10W USB-C portu, USB-C napájacieho adaptéra alebo 5V 2A USB-A napájacieho adaptéra, poskytuje zvuk, ktorý je o 50% hlasnejší než pôvodný Pebble. V skutočnosti, nový adaptér Creative 30W PD slúži ako perfektný doplnkový produkt na maximalizáciu plného potenciálu celej série Pebble. Má tiež 3,5 mm AUX-IN vstup, ktorý umožňuje univerzálnu kompatibilitu medzi analógovými zvukovými zariadeniami.

Vďaka vynikajúcej kvalite zvuku a viacerým možnostiam pripojenia, ktoré sú zabalené do esteticky príjemného balíčka za atraktívnu cenu, Creative Pebble V3 jednoducho vyniká medzi konkurenciou.

Ceny a dostupnosť

Cena Creative Pebble V3 je 37,99 EUR a je k dispozícii na Creative.com.

Značky: