Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Predstavujeme najnovšie stolové reproduktory, ktoré vďaka výnimočnej kvalite zvuku, bezproblémovému pripojeniu a nádychu RGB Brilliance vylepšia váš zážitok z počúvania.

Creative Pebble X Plus
Creative Pebble X Plus

Spoločnosť Creative Technology dnes oznámila vydanie Creative Pebble X a Creative Pebble X Plus, najnovších prírastkov do uznávanej série Pebble. Tieto nádherne vyladené reproduktory premenia pracovné miesta používateľov alebo akúkoľvek zostavu na pohlcujúcu zvukovú svätyňu. Reproduktory 2.0 aj 2.1 sa môžu pochváliť pôsobivým výkonom RMS až 30 W a špičkovým výkonom až 60 W, ktoré sľubujú vynikajúci zážitok z počúvania hudby, filmov a hier. Okrem zvukových kvalít oslnia tieto najnovšie reproduktory prispôsobiteľným RGB osvetlením, ktoré používateľom umožňuje vytvoriť svetelnú šou zodpovedajúcu akejkoľvek nálade. Spolu s káblovými a bezdrôtovými režimami sú tieto najnovšie reproduktory vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú prémiový upgrade stolového zvuku.

Zvukový podpis Pebble

Séria Creative Pebble X debutuje a prináša silný zvuk s vylepšenými 2,75″ meničmi s plným rozsahom vyladenými na mieru pre skutočne pohlcujúci zážitok z počúvania. Oba modely sa môžu pochváliť ikonickým 45° vyvýšeným dizajnom, starostlivo nakloneným pre optimalizovaný zážitok z počúvania.

Creative Pebble X
Creative Pebble X

Creative Pebble X Plus reproduktory s elegantným subwooferom s dvoma pasívnymi žiaričmi sú dostatočne kompaktné na to, aby sa bez problémov zmestili na akýkoľvek stôl. Vďaka pridaným funkciám, ako sú Dialog+ a BassFlex, dokážu tieto najnovšie reproduktory poskytovať silné basy a krištáľovo čisté dialógy bez toho, aby sa znížila hlasitosť.

Creative Pebble X
Creative Pebble X

Napriek malým rozmerom dokážu tieto reproduktory používateľov ohúriť akustickým výkonom dosahujúcim až 15 W RMS a špičkovým výkonom 30 W po pripojení k portu počítača. Po pripojení k 30W (alebo vyššiemu) adaptéru PD* tieto reproduktory skutočne zažiaria, pretože môžu dosiahnuť špičkový výkon až 60 W, čím naplno rozvinú svoj zvukový potenciál pre vynikajúci zážitok z počúvania.

Osvetlite si svoju zvukovú scénu

Vychutnajte si príval farieb s prispôsobiteľným RGB osvetlením, ktoré ponúka paletu 16,8 milióna odtieňov a šesť zabudovaných predvolieb. Je to zábavný spôsob, ako si môžu používatelia prispôsobiť svoj pracovný priestor, aby zodpovedal ich jedinečnému štýlu pre pohlcujúci audiovizuálny zážitok.

Creative Pebble X Plus
Creative Pebble X Plus

Jednoduché je aj pripojenie s podporou káblových a bezdrôtových režimov vrátane prehrávania zvuku cez USB, Bluetooth 5.3 a univerzálneho 3,5 mm vstupného portu AUX. Dvojité porty pre slúchadlá a mikrofóny navyše zvyšujú pohodlie pri komunikácii a počúvaní v neskorých nočných hodinách.

Creative Pebble X Plus
Creative Pebble X Plus

Ak chcete naplno využiť potenciál reproduktorov, používatelia si môžu jednoducho stiahnuť aplikáciu Creative v systéme Windows. Táto aplikácia poskytuje používateľom prístup k zvukovým technológiám Sound Blaster Acoustic Engine, ako sú Surround, Smart Volume, Bass, Crystallizer a EQ. Používatelia si tiež môžu prispôsobiť RGB osvetlenie a ďalšie funkcie pomocou modulov aplikácie Creative, ktoré sú k dispozícii v systéme Windows, obchode Apple App Store a obchode Google Play.

Ceny a dostupnosť

Creative Pebble X stojí  99,99 EUR a je k dispozícii na predobjednávku na Creative.com.

Viac informácií nájdete na stránke creative.com/PebbleX

Creative Pebble X Plus stojí 139,99 EUR a je k dispozícii na predobjednávku na Creative.com.

Viac informácií nájdete na stránke creative.com/PebbleXPlus

Adaptér je voliteľný. Pri napájaní len z USB reproduktory stále poskytujú pôsobivý výkon až 15 W RMS a 30 W špičkový.

Značky: