Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Creative Technology dnes oznámila uvedenie kompaktného stolného reproduktorového systému Hi-Fi 2.0 Creative T60, ktorý je najnovším prírastkom osvedčenej T série.

Minimalistické,  avšak elegantné reproduktory Creative T60 sú vybavené funkciami Clear Dialog a Surround od Sound Blastru pre jasnejšie hovorené dialógy a komplexnú zvukovú scénu. Ich všestrannosť, ktorá presahuje aj bežný stolný reproduktor so sadou SmartComms, vylepšuje online komunikáciu pre používateľov systému Windows 10 prostredníctvom funkcií automatického stlmenia a obojsmerného potlačenia hluku.

Creative T60 ponúka používateľom kvalitnejší a jasnejší zvuk spolu s inteligentnými funkciami pri inštalovaní.

Vďaka dvom výkonným 2,75″ širokopásmovým meničom a zabudovaným digitálnym zosilňovačom dosiahnu najnovšie reproduktory Creative T60 akustický výkon 30W RMS so špičkovým výkonom až 60W. Ako je charakteristické pre T sériu, technológia BasXPort zvyšuje basový výkon tak, aby produkoval bohaté a hlboké tóny bez potreby subwoofera.

Okrem toho sa Creative T60 môžu pochváliť aj radom možností pripojenia, medzi ktoré patrí USB-C streamovanie zvuku, Bluetooth 5.0, port pre náhlavnú súpravu, port pre mikrofón a vstup AUX pre bezproblémové nastavenie. Vďaka atraktívnemu dizajnu, inteligentnejším komunikačným funkciám a lepším možnostiam pripojenia vyčnievajú Creative T60 z davu ako perfektné stolné reproduktory, ktoré používateľom umožňujú pracovať, učiť sa a hrať z domova.

Cena a dostupnosť

Creative T60 má atraktívnu cenu 79,99 EUR a je k dispozícii na stránke Creative.com.

Ďalšie informácie nájdete na stránke https://www.creative.com/t60.