Sen nejednej ženy sa stal skutočnosťou. Lodičky s komfortom tenisiek sú tu!

O tom, že bežný život so sebou prináša množstvo zaujímavých podnetov a inšpirácií, vie niečo povedať aj Antonia Saint Dunbar. Je jednou zo spoluzakladateliek úspešnej firmy THINX, ktorá sa zameriava na predaj štýlového spodného prádla pre ženy.

Každodenné chodenie v nepohodlných topánkach ju priviedlo k myšlienke, vyvinúť super pohodlné, no stále elegantné lodičky, ktoré by jednoducho nebolo utrpenie nosiť.

High-tech lodičky, s ktorými prišla, sú vybavené patentovaným systémom SoftSurround, ktorý šetrne pristupuje práve k tým častiam ženských nôh, ktoré najviac bolia pri nosení topánok na vysokom podpätku. Vnútro lodičiek je vystlané ergonomickou vložkou so špeciálnym polstrovaním, ktorú vyvíjala za pomoci doktorov zaoberajúcich sa problémami chodidiel, ako aj expertov na samotné šitie obuvi.

Vnútro lodičiek je uspôsobené tak, aby tlmilo nárazy, zabezpečilo lepšiu stabilitu nohy, zabránilo tvorbe pľuzgierov… Jej penové zloženie dodáva topánkam mäkkosť, hlbšia špička zasa poskytuje väčší priestor pre prsty, trojnásobné zvýšenie päty sa zasa stará o to, aby nebola celá váha tela výlučne na špičkách. Vyzerá to tak, že pri navrhovaní týchto lodičiek sa myslelo naozaj na všetko.

Dámy si môžu svoje vysnívané črievičky objednať na portáli Kickstarter. Na výber majú dva typy topánok  – klasické lodičky za 220 USD  a balerínky za cenu 170 USD (plus 25 USD za dopravu) – v rôznych farebných prevedeniach.

Zdroj: Kickstarter

Partnerom rubriky e-Zdravie je mobilná aplikácia Dôvera. Pre viac informácií kliknite sem.

Značky: