Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ČSOB Finančná skupina sa teší hneď z niekoľkých ocenení. Kvalita produktov a služieb bola ocenená v oblasti investícií, obchodného financovania a mobilného bankovníctva. 

Ocenený fond KBC Equity Fund Flanders

AndreaCSOB_nowat

Na snímke  Andrea Baumgartnerová

Včera večer sa už po 6.krát udeľovali prestížne ocenenia Fincentrum & Forbes Investícia roka 2015. Spomedzi hodnotených fondov bol najlepším akciovým fondom KBC Equity Fund Flanders z portfólia KBC Asset Management. „Sme radi, že aj tento rok úspešne pokračujeme v tradícii a už po šiesty raz za sebou sa v zozname víťazov Fincentrum & Forbes Investícia roka nachádzajú naše fondy. A to nielen jeden, ale hneď tri, keď sme okrem 1. miesta v kategórii Akciový fond získali aj 2. miesto v tejto kategórii s fondom KBC Equity Fund Belgium a 3. miesto v novej kategórii Akciový fond globálny – rozvinuté trhy vďaka fondu KBC Equity Fund Growth by Innovation. Ocenenie nás teší o to viac, že hodnotenie fondov v tejto analýze slovenského investičného trhu je založené na objektívnych kritériách, keď zohľadňuje výnos, ale aj riziko spojené s investíciou,” hovorí Andrea Baumgartnerová, riaditeľka KBC Asset Management Slovensko.

 

ČSOB najlepšia na Slovensku v oblasti obchodného financovania

LubosCSOB_nowat

Na snímke Ľuboš Ondrejko

ČSOB sa stala po tretíkrát po sebe najlepšou bankou na Slovensku v oblasti obchodného financovania. Magazín Global Finance hodnotil banky z 84 krajín na základe kvality servisu s dôrazom na poradenstvo a vzdelávanie, objem transakcií, konkurencieschopnosť v oblasti cien a využívanie inovatívnych technológii. ČSOB sa umiestnila na zlatej priečke po tretí raz. „Ocenenie nás potešilo a o to viac, že sa nám prvenstvo v uvedenej kategórii podarilo získať niekoľký raz po sebe. V ČSOB máme v oblasti obchodného financovania viac ako 50-ročné skúsenosti a zákazníkom ponúkame riešenia šité na mieru vrátane odborného poradenstva v oblasti medzinárodného obchodu. Slovensko je exportnou krajinou a naším cieľom je pomáhať našim slovenským podnikateľom presadiť sa v ťažkej konkurencii zahraničných firiem či už v EÚ, ale aj za jej hranicami s veľkým dôrazom na ich ochranu. Som rád, že kvalita a sila značky ČSOB bola ocenená a je to pre nás spätná väzba, ktorá motivuje tím odborníkov naďalej pracovať na vysoko profesionálnom servise,“ zhodnotil Ľuboš Ondrejko, člen predstavenstva a vrchný riaditeľ pre Firemné bankovníctvo ČSOB. V hodnotení magazínu Global Finance bodovali aj kolegovia z materskej KBC skupiny. V Maďarsku zvíťazila K&H a v Belgicku KBC.

ČSOB SmartBanking strieborný v čitateľskej ankete

StrakaCSOB_nowat

Na snímke Branislav Straka

Našu praktickú mobilnú banko-poistnú aplikáciu ocenili tento raz čitatelia technologického magazínu Techbox. ČSOB SmartBanking sa v čitateľskej ankete umiestnil na skvelom 2. mieste. Do hlasovania sa zapojilo takmer 13 000 ľudí. „Som rád, že našu mobilnú aplikáciu ocenili aj čitatelia v ankete. ČSOB SmartBanking je plnohodnotnou banko-poistnou aplikáciou, ktorá našim zákazníkom uľahčuje procesy a šetrí čas. Množstvo vecí vedia vďaka nej vyriešiť z pohodlia svojej obývačky. Náš tím odborníkov neustále pracuje na tom, aby aplikácia bola pre zákazníka spoľahlivým prostriedkom, na ktorý sa môžu 24 hodín denne spoľahnúť v prípade potreby riešenia finančných záležitostí alebo napríklad pri uzavretí cestovného poistenia. Pozitívna spätná väzba od ľudí k využiteľnosti našich inovácií v praxi, ako je napríklad aktuálny IBAN skener, nás ženie vpred  a aj toto ocenenie nás teší a motivuje naďalej na našich službách pracovať,“ povedal Branislav Straka, člen predstavenstva a vrchný riaditeľ pre platby, elektronické distribučné kanály a ICT ČSOB. Viac o mobilnej aplikácii ČSOB SmartBanking tu: https://www.csobsmartbanking.sk/

Značky: