D-Link ohlásil nový rad routerov EXO, ktorý doplňuje existujúci rad Ultra Performance. Nový rad EXO prináša výnimočný dizajn spolu s vysokým výkonom technológie Wi-Fi AC a ponúka ohromujúcu rýchlosť a pokrytie za dostupnú cenu.

Veľa funkcií a elegantný vzhľad robia z AC1900 EXO Wi-Fi gigabitového routeru (DIR-879) a AC1750 EXO Wi-Fi gigabitového routeru (DIR-869) ideálne riešenie pre každú domácnosť. Vysoké rýchlosti, garantované technológiou Wi-Fi AC, výkonné zosilňovače pre optimalizáciu dosahu bezdrôtovej siete a gigabitové porty pre možnosť káblového pripojenia zabezpečujú dokonalé sieťové pokrytie celého domu s mnohými pripojenými zariadeniami. AC1900 router využíva tiež technológiu SmartConnect pre automatické radenie zariadení do bezdrôtového pásma, ktoré poskytuje najlepšie prevádzkové podmienky.

„Na základe úspechov smerovačov radu Ultra Performance rozširujeme ponuku routerov so štýlovým, prémiovým dizajnom,“ povedal Kevin Wen, prezident D-Link Europe Ltd. „Tieto dva EXO routery majú nielen unikátny vzhľad, ktorý vzbudzuje záujem spotrebiteľov, ale tiež technológiu, ktorá zvláda extrémne Wi-Fi pokrytie pre dnešné najnáročnejšie domáce aplikácie, napríklad streamovanie 4K médií a online hranie – to všetko pri neuveriteľne priaznivej cene.“

Séria EXO je pokračovaním úsilia D-Link o udržanie poprednej pozície v oblasti inovácií produktov a podporuje trend elegantných, módnych Wi-Fi routerov, ktoré iste vzbudia pozornosť trhu. Namiesto ukrývanie klasických routerov do skriniek alebo pod stôl môžu teraz spotrebitelia vystavovať svoj EXO Wi-Fi gigabitový router ako štýlový bytový doplnok a plne sa spoľahnúť na jeho mimoriadny výkon.

Podrobnejšie informácie o rade D-Link EXO:

Medzi ďalšie vlastnosti AC1900 Wi-Fi gigabitového routeru (DIR-879) a AC1750 Wi-Fi gigabitového routeru (DIR-869) patria:

  • Wi-Fi AC Dual-Band konektivita:
    • AC1900 Wi-Fi gigabitový router (DIR-879): Rýchlosť prenosu až 1300 Mb/s v pásme 5 GHz a 600 Mb/s v pásme 2,4 GHz.
    • AC1750 Wi-Fi gigabitový router (DIR-869): Rýchlosť prenosu až 1300 Mb/s v pásme 5 GHz a 450 Mb/s v pásme 2,4 GHz.
  • Výkonné zosilňovače – Poskytujú väčšie bezdrôtové pokrytie v celom dome.
  • SmartConnect – Automaticky priraďuje pripojené zariadenie k najlepšiemu možnému pásmu pre optimálnu prevádzku siete Wi-Fi2.
  • Inteligentné QoS – Optimalizácia chodu zaisťuje bezproblémové fungovanie aplikácií s veľkými nárokmi na prenos dát.
  • Wi-Fi Protected Setup – Používatelia môžu stlačením tlačidla ľahko pripojiť zariadenie k svojej bezdrôtovej sieti.
  • Spätná kompatibilita – Spolupracuje s existujúcimi Wi-Fi zariadeniami (802.11n/g).
  • Šifrovanie Wi-Fi prenosu – Používa zabezpečenie pomocou WPA alebo WPA2.
  • Jednoduchá inštalácie – Pripojte sa k internetu rýchlo pomocou mobilnej aplikácie Quick Router Setup (QRS).

Ceny a dostupnosť

 Oba routery budú dostupné na Slovensku a v Českej republike na prelome apríla a mája. Odporúčaná maloobchodná cena pre DIR-869 je 146,90 € a pre DIR-879 je to 182,90 €.

Značky: