Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) vyhlasuje víťaza tretieho kola obľúbenej fotografickej súťaže ZSSKvelé zábery.

Letné kolo, ktoré trvalo do 15. septembra 2024, vyhrala fotografia Petra Kapustu. Záber, ktorý vznikol počas autorovej prechádzky Telgártom so svojimi deťmi, zachytáva zrýchlený vlak na obľúbenom Chmarošskom viadukte. Vo verejnom hlasovaní na sociálnej sieti Facebook za ňu získal 294 hlasov, čím postúpil priamo do finále súťaže a zabojuje o titul absolútneho víťaza. Do tretieho kola súťaže prišlo spolu 350 fotografií.

Témou ďalšieho kola sú jesenné prázdniny

Štvrté kolo s názvom „Jesenné prázdniny“ odštartuje v utorok 29. októbra 2024. Pošlite svoje fotografie z jesenných vlakových výletov, kde zachytíte pohľad na vlak vo farebnej alebo tajomnej prírode. Fantázii sa pri tvorbe fotografií medze nekladú, lokalita je neobmedzená. Fotografie môžete zasielať až do nedele 10. novembra 2024.

Súťaž s atraktívnymi cenami

Súťaž je určená pre širokú verejnosť a je rozdelená do piatich kôl. Čo vás čaká, ak sa zapojíte a nafotíte ZSSKvelé zábery? Všetci, ktorí splnia podmienky súťaže, získajú 10 € extra bonusový kredit do svojho ZSSK ID. Absolútny víťaz súťaže si odnesie až 250 € kredit, vďaka ktorému môže precestovať vlakmi ZSSK po Slovensku až 5 990 kilometrov.

Ako sa zapojiť:

  • Do súťaže sa môže zapojiť každý, kto v termíne daného kola zašle e-mailom na sutaz@slovakrail.sk  jednu alebo viac fotografií vlaku ZSSK v krajine alebo výhľad z vlaku.
  • Začiatok nasledovného kola „Jesenné prázdniny“ je 29. októbra a uzávierka 10. novembra 2024, fotografie je potrebné zaslať do 23:59.
  • Odborná porota vyberie semifinalistov, z ktorých verejným hlasovaním na sociálnych sieťach vzíde víťaz kola. Ten postúpi do finálnej ankety, kde sa v úvode budúceho roka rozhodne o absolútnom víťazovi.
  • Mená výhercov budú zverejnené na sociálnych sieťach ZSSK a na webe ZSSK: www.zssk.sk/skvele-zabery.

Harmonogram jednotlivých kôl a podmienky súťaže sú dostupné na webovej stránke ZSSK alebo v tlačovej správe ZSSK.

Značky: