HP predstavilo kompletné portfólio prémiových zariadení.

Spoločnosť HP oznámila druhú generáciu konvertibilného notebooku Spectre x360 a vylepšený model HP ENVY 13. O týchto novinkách sme v samostatných článkoch informovali včera. V rámci radu ENVY však HP predstavilo aj nový AiO počítač a monitor.

HP ENVY AiO 27 má jednoduchý dizajn a iba 15 mm šírku 27-palcového QHD displeja. Obrazovka je prvou od HP, ktorá ponúka režim Low blue light pre zníženie únavy očí a lepší spánok. V základni je umiestnený soundbar so štyrmi reproduktormi naladenými spoločnosťou Bang & Olufsen.

AiO počítač bude dostupný v rôznych konfiguráciách s procesormi Intel Core i5 a i7 6. generácie a grafickou kartou až na úrovni NVIDIA GTX 950M s 2GB GDDR5. Nechýba USB-C s podporou Thunderbolt 3 a kombinácia až 256 GB SSD úložiska 2 TB pevného disku.

HP ENVY All-In-One 27 bude na Slovensku dostupný od decembra za cenu od 1 599 eur.

HP ENVY 27s je monitor s moderným dizajnom a tenkým hliníkovým stojanom, ktorý navodzuje pocit vznášajúceho sa monitora. Displej s uhlopriečkou 27 palcov a s 4K IPS panelom s úzkym rámom podporuje technológiu AMD FreeSync, ktorá redukuje vlnenie a trhanie obrazu. Konektivita je zaistená vstupmi Display Port a HDMI a presnosť sRGB farieb presahuje 99 percent. HP na niektorých trhoch uvedie monitor ENVY 27 aj s USB-C portom, u nás však bude dostupný model ENVY 27s bez tohto portu.

Monitor bude na Slovensku dostupný od decembra za cenu od 549 eur.

Prečítajte si aj:

Nový HP Spectre x360 oficiálne. Druhá generácia má tenší dizajn a procesory Intel Kaby Lake

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit