Bezdrôtová nabíjačka SanDisk Ixpand Sync podporuje rýchle bezdrôtové nabíjanie a súčasne automaticky zálohuje fotky a videá v plnom rozlíšení zo všetkých mobilných zariadení kompatibilných s technológiou Qi.

Nabíjačka SanDisk Ixpand 15W

Western Digital rozšíril svoje aktivity aj do kategórie bezdrôtových nabíjačiek. Poskytuje zariadenie pre ľudí, ktorí hľadajú rýchle dobíjanie mobilných zariadení kompatibilných s technológiou Qi a predstavil dve bezdrôtové nabíjačky SanDisk Ixpand Sync a SanDisk Ixpand 15 W. Bezdrôtová nabíjačka Ixpand Sync okrem samotného nabíjania prináša pokojný spánok a predovšetkým prebúdzanie s vedomím plne nabitého a zálohovaného mobilného telefónu. Toto zariadenie môže byť aj vhodným darčekom pod stromček.

Bezdrôtová nabíjačka SanDisk Ixpand Sync pomáha riešiť problematiku manuálneho zálohovania a proces zálohovania zjednodušuje. Na zálohovanie tak nie je nutné myslieť. Nabíjačka disponuje vlastnou ukladacou kapacitou až 256 GB a pritom umožňuje bezdrôtové nabíjanie pri súčasnom zálohovaní fotografií a videí z nabíjaného zariadenia. Súčasne tým uvoľňuje na tomto zariadení pamäťové miesto.

Nabíjačka Ixpand Wireless Charger SYNC_3

Nabíjačka Ixpand Wireless Charger SYNC 3

Druhý produkt, SanDisk Ixpand 15W je určený všetkým, ktorí hľadajú jednoduché bezdrôtové dobíjanie. Na nabíjačku stačí jednoducho položiť mobilné zariadenie kompatibilné s technológiou Qi a rýchlo nabíjať výkonom až 15 W.

Obe zariadnenie, SanDisk Ixpand Sync a Ixpand 15W, sú kompatibilné so zariadeniami AirPods Pro, iPhone 8 a vyššie, Samsung Galaxy S7 a vyššie, Samsung Galaxy Note 5 a vyššie a ďalšími Qi kompatibilnými mobilmi, a to aj pri používaní ochranných obalov. Na bezpečné nabíjanie a ochranu batérie tieto nabíjačky využívajú kontrolu teploty, detekciu cudzích objektov a adaptabilné dobíjanie.

Nabíjačka Ixpand Wireless Charger SYNC 3

Nabíjačka Ixpand Wireless Charger SYNC 3

Treťou, spoločne uvedenou novinkou, je flash disk SanDisk Ixpand Flash Drive Luxe, ktorý rozširuje ponuku mobilných úložísk. Tento flash disk má celokovové telo a funkciu 2v1 s konektormi Lightning a USB Type-C. Disk umožňuje bezproblémovo pristupovať ku zložkám a presúvať ich na zariadeniach iPhone, iPad Pro, Mac a ďalších zariadeniach s rozhraním USB-C vrátane mobilných telefónov so systémom Android.

Špecifikácie:

Bezdrôtová nabíjačka SanDisk Ixpand Wireless Charger Sync:

  • Automaticky zálohuje fotografie, videá a kontakty priamo do svojej pamäte jednoduchým umiestnením mobilného zariadenia na základňu dobíjačky
  • Až 10 W pro rýchle nabíjanie
  • Jednoducho uvoľní miesto na mobilnom zariadení a zálohuje fotografie a videá v plnom rozlíšení
  • Súčasťou balenia je aj výkonný adaptér s káblom dlhým 1,8 m na rýchle a pohodlné dobíjanie
  • Podporuje rôzne používateľské profily a je možné ju zdieľať s ostatnými členmi rodiny

Bezdrôtová nabíjačka SanDisk Ixpand Wireless Charger 15W:

  • Až 10 W pro rýchle nabíjanie
  • Súčasťou balenia je aj adaptér SanDisk AC s káblom 1,5 m USB Type-C
  • Jemný, gumový lem chráni dobíjané zariadenie pred pádom

Flash disk SanDisk Ixpand Flash Drive Luxe:

  • Celokovové telo, 2-in-1 s konektormi Lightning a USB Type-C
  • Ľahko uvoľní miesto na iPhone pre ďalšiu kreatívnu prácu
  • Automaticky z iPhonu zálohuje fotky, videá a ďalšie dokumenty
  • Štýlový dizajn s dvomi funkciami a riešením, ktoré chráni konektory. Navyše s očkom na zavesenie

Čo to stojí?

Nové nabíjačky SanDisk majú dvojročnú záruku. Ixpand Wireless Charger Sync je dostupná v kapacitách 64 GB, 128 GB a 256 GB za cenu od 95,99 eur na Western Digital Store a u vybraných predajcov. Ixpand Wireless Charger 15W je dostupná za cenu od 49,99 eur a Ixpand Flash Drive Luxe je dostupná v kapacitách 64 GB, 128 GB a 256 GB za cenu od  54,99 eur.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.