Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Odmeňujete svoje dieťa za celoročné školské úsilie nejakým pekným darčekom? Prípadne ste uzavreli dohodu, že ak si váš potomok opraví trojku z matiky, dostane vysnívaný tablet? Prinášame vám tipy, ktoré potešia ako žiakov, tak študentov.

Elektronické klávesy Casio CTK 3200

Prejavuje vaše dieťa hudobný talent? Prípadne nastupuje od septembra do ZUŠ? Potom ocení    elektronické klávesy s 61 štandardnými klávesmi s dynamikou úderu, dvoma stupňami citlivosti, 150 rytmami, automatickým sprievodom a autoharmonizačnou funkciou. Klávesy sú výrazne skladnejšie (a lacnejšie) ako klasické piano, tieto sú široké 99 cm, hlboké 13 cm a vysoké 38 cm, takže je určite praktickejšie začať s nimi a piano prípadne zaobstarať neskôr. Ku klávesom ešte musíte dokúpiť adaptér Casio, ktorý sa predáva samostatne.

Bezdrôtové slúchadlá Sony WH-CH500B

Ak sa počúvanie hudby stalo novou životnou náplňou vášho potomka, vylepšíte si rodičovské skóre týmito bezdrôtovými slúchadlami. Vďaka skladacej konštrukcii ich ľahko zbalí do batohu, vydržia prehrávať 20 hodín, dobíjajú sa klasickým micro USB konektorom, takže nie je problém ich napájať z power banky alebo konektora počítača, a kvalitnú hudbu produkujú prostredníctvom dvojice 30mm reproduktorov.

Slúchadlá JBL T450

Tieto slúchadlá z lifestylového radu „T“ ponúkajú zaujímavý pomer ceny a kvality. Kvalitné reproduktorové meniče s priemerom 3,2 cm ponúkajú príjemné počúvanie s vyrovnaným zvukom na všetkých frekvenčných pásmach. Slúchadlá sa dajú jednoducho ovládať jednotlačidlovým ovládaním a mikrofónom priamo na kábli, takže váš potomok nemusí kvôli ovládaniu hudby vyťahovať svoj mobil a navyše s ich pomocou môže aj pohodlne prijímať prichádzajúce hovory. Pohodlné nosenie zabezpečuje ľahká a zároveň pevná konštrukcia, ktorá ponúka možnosť jednoduchého zloženia do kompaktnej veľkosti.

Detská sonická zubná kefka FOREO ISSA mini 2 – exkluzívne v Datartu

Sonická technológia odstraňuje zubný povlak z detských zubov účinne, ale zároveň veľmi šetrne. 3D flexibilná hlavica umožňuje dosiahnuť na všetky miesta v ústach a hodí sa aj pre citlivé ďasná. Kefka je vyrobená z rýchloschnúceho a hladkého silikónu, takže je veľmi odolná proti baktériám, a taktiež hlavica kefky je veľmi odolná a stačí ju meniť raz za pol roka až rok. Smajlíci na prednej strane kefky signalizujú „šťastnou“ či „zamračenou“ tvárou dobré alebo zlé návyky pri čistení. Po hodinovom nabíjaní vydrží na 265 použití a je vodeodolný. Na výber máte z niekoľkých atraktívnych výrazných odtieňov.

Mobilný telefón Samsung Galaxy J5 (2017)

Disponuje výkonným osemjadrovým procesorom, tenké kovové telo v kombinácii s 5,2″ HD displejom umožní vášmu synovi alebo dcére si maximálne vychutnať všetky multimédiá a široká škála technológií ich nadchne. Je vybavený predným a zadným fotoaparátom s rýchlym zaostrovaním a technológiou Smart Manager. Telefón ďalej disponuje 2 GB RAM, internou pamäťou 16 GB, podporou micro SD až do 256 GB, GPS/GLONASS, Wi-Fi, NFC, Bluetooth, LTE a operačným systémom Android.

Mobilný telefón Huawei P20 Lite

So super bezrámčekovým dizajnom a starostlivo vybraným hardvérom vášho potomka ohromí. 5,84palcový FullView displej s moderným vykrojením, zadná strana vyvedená v skle, duálny fotoaparát, rýchla a spoľahlivá čítačka odtlačkov prstov, presná GPS, rýchle LTE, podpora dual SIM, NFC alebo vyladený Android – to všetko sú atribúty, ktoré ocení nielen školák alebo teenager.

Notebook 2iv1 Lenovo YOGA 300-11IBR

Tento štýlový notebook je ideálny pre bežné použitie doma, v škole i na cestách a na jedno nabitie vydrží až päť hodín. Ponúka 11,6palcový displej s dotykovým ovládaním a 360º konštrukciou, plnohodnotnú konektorovú výbavou a dôležité prvky, ako je webová kamera či premyslená klávesnica. S 2jadrovým procesorom Intel Celeron N3060, integrovanou grafickou kartou Intel HD, operačným systémom Windows, HDMI, Wi-Fi, operačnou pamäťou 2 GB a Bluetooth 4.0.

Tablet s detským zámkom Huawei MediaPad T3 10

Vyžaduje váš prváčik alebo druhák vlastný tablet, na ktorom by si mohol púšťať seriály z Déčka alebo hrať hry? Vy ale máte obavy, aby sa nezatúlal aj niekam inam, kde ešte nemá čo robiť? Tento tablet disponuje detským zámkom, ktorý vaše ratolesti pred nevhodným obsahom uchráni. Môžete do neho tiež nainštalovať množstvo hier a videá si môže váš potomok púšťať na veľkom prehľadnom IPS displeji s uhlopriečkou 9,6 palcov a rozlíšením 1280×800 px. Disponuje internou pamäťou 16 GB, 4jadrovým procesorom, 2 GB RAM, micro SD, zadným a predným fotoaparátom, Bluetooth, čítačkou elektronických kníh a operačným systémom Android.

Outdoorová kamera LAMAX X8.1 Sirius

Aj napriek nízkej cene sa môže táto kamera pochváliť vysokým natívnym rozlíšením 2,7K pri sekvencii 30 snímok za sekundu. Obdarovaný môže tiež zhotovovať 16Mpx fotografie, časozberné video vo 4K alebo spomalené zábery bez nutnosti následnej postprodukcie. O snímky a videozáznam sa stará 170° širokouhlý objektív. Kamera je napájaná pomocou batérie s celkovou kapacitou 900 mAh, ktorá stačí až na 90 minút videozáznamu vo vysokom Full HD rozlíšení. Model je vodotesný a disponuje 2palcovým LCD displejom, Wi-fi a mobilnou aplikáciou či predným OLED displejom. Súčasťou balenia je aj 24 ks príslušenstva.

Všetky produkty kúpite v kamenných predajniach Datart alebo na www.datart.sk.

 

Značky: