Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prvá polovica školského roka pomaly končí, a ak máte pocit, že si váš školák alebo študent zaslúži okrem pochvaly aj nejaké hmotnejšie ocenenie, inšpirujte sa nasledujúcimi tipmi. Urobia mu radosť a niektoré môže využiť aj k ďalšiemu štúdiu. 

Bezdrôtové slúchadlá Marshall Major II Bluetooth

Trendy slúchadlá zaujmú skvelým dizajnom, pohodlnými náušníkmi a úžasným zvukom. Využívajú Bluetooth technológiu a podporujú aj kodek aptX pre počúvanie hudby v špičkovej CD kvalite. Na jedno nabitie vydržia hrať 30 hodín a ich súčasťou je aj vstavaný mikrofón. V balení nájdete aj oddeliteľný 3,5mm kábel a USB nabíjací kábel. Cena je 104,99 €.

Športové bezdrôtové slúchadlá TRUST Senfus Bluetooth Sports

Štupľové slúchadlá za uši prenášajú čistý zvuk s hlbokými basmi a na jedno nabitie vydržia hrať 4 hodiny. Slúchadlá spárujete s mobilom či tabletom vďaka technológii Bluetooth, ich konštrukcia je prispôsobená k ľahkému a pohodlnému noseniu a sú vode odolné podľa IPX5. Prepínať skladby, ovládať hlasitosť a prijímať hovory môžete ľahko pomocou praktického ovládača. V balení objavíte 3 rôzne veľkosti gumových vložiek do uší. Cena je 31,99 €.

Bezdrôtový repoduktor JBL Flip 3

Z malinkého valčeka s rozmermi 64×64×169 mm a váhe len 450 g sa môže šíriť zvuk vo frekvenčnom rozsahu od 85 do 20 000 Hz. S telefónom či tabletom ho spárujete cez bluetooth, znesie dážď i postriekanie vodou a vydrží hrať až 10 hodín. Cena je 79,99 €.

Mobilný telefón Lenovo K5 Plus

Zaujme skvelým pomerom ceny a výkonu. Ponúka 5″ dotykový Full HD IPS displej, 8jadrový procesor 1,5 GHz, 2 GB RAM, internú pamäť 16 GB, 13Mpx zadný a 5Mpx predný fotoaparát, GPS, Wi-Fi, LTE, Bluetooth 4.1 a Android 5.1 Lollipop. Za cenu 153 € je k dostaniu v šedej a zlatej farbe.

Tablet Lenovo Yoga Book 10FHD/Z8550/4GB/64GB/W10Pro

Notebook, tablet a zápisník v jednom, ktorý oceníte doma i na cestách. Ponúka operačnú pamäť 4 GB, štvorjadrový procesor Intel Atom x5, 10,1palcový displej s Full HD rozlíšením a s integrovanú grafickú kartu Intel HD. Špeciálna „podložka“ Create Pad nahrádza klávesnicu. Jeho hmotnosť je len 690 gramov a je tenký 4,05 mm. Cena je 579 €.

Detský digitálny fotoaparát V-TECH Kidizoom Twist Plus X7

Je vyrobený z odolných materiálov a prispôsobený pre detské ruky. Rozlíšenie objektívu 2 Mpx a jeho otočné prevedenie umožňuje deťom vytvárať fotografie, videá alebo fantastické autoportréty a experimentovať so zábavnými foto efektmi. Otáčaním krúžku na prednej strane fotoaparátu môžete pridávať farebné filtre. Fotoaparát je vybavený 4x digitálnym zoomom, vstavaným bleskom, 2,2″ farebným displejom, 5 skvelými hrami, dvojitým hľadáčikom a záznamovou funkciou s 5 efektmi pre zmenu hlasu. Cena je 65,90 €.

USB postavičky zo Star Wars – TRIBE USB 8GB Star Wars

Tento hviezdny flashdisk je vyrobený z odolného pogumovaného materiálu, ktorý mu zabezpečí potrebnú ochranu. S kapacitou 8 GB, rozhraním USB 2.0, rýchlosťou čítania až 25 MB/s a ​​rýchlosťou zápisu až 8 MB/s. Cena je od 11,99 €.

Darček pre youtubera, muzikanta či geeka: USB mikrofón Blue Microphones Snowball ICE

USB mikrofón sa nielen veľmi ľahko používa, ale navyše poskytuje aj výbornú kvalitu zvuku za príjemnú cenu. Snowball je kvalitný kondenzátorový mikrofón, ktorý vo svojom kovovom tele ukrýva kondenzátorovú kapsulu. Vzorkovacia frekvencia 44,1 kHz a bitová hĺbka 16 bit zaistí vášmu muzikantovi úplne krištáľovo čistú kvalitu nahrávania. V príslušenstve nájdete aj pevný stojan vybavený protišmykovými nožičkami. Tento mikrofón bol ocenený Skype certifikátom, ktorý garantuje perfektnú kvalitu nahrávania. Cena je 61,49 €.

Značky: