Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V týchto dňoch elektro predajca Datart finišuje prípravy prvého ročníka zábavno-predajného veľtrhu Datart EXPO s podtitulom „Spúšťame budúcnosť“. Brány brnenského výstaviska sa otvoria už budúcu sobotu 20. októbra 2018.

Návštevníci Datart EXPO sa môžu tešiť na 80 svetových značiek, ktoré tu predstavia najnovšie trendy a novinky v spotrebnej elektronike, na bohatý sprievodný program a tiež na rad súťaží o hodnotné ceny. „Máme obrovskú radosť, že budeme môcť ukázať mnoho elektro noviniek, ako napríklad kávovary Philips LatteGo a Delonghi Dinamica Plus, fotoaparát bezzrkadlovku Nikon Z, telefóny Samsung Galaxy A7 a Galaxy Note 9, TV s úchvatným rozlíšením 8 K či JBL Partybox. Úplne najhorúcejšou novinkou, ktorú sa nám podarilo získať, potom budú mobilné telefóny Huawei Mate 20 a Mate 20 Pro, ktoré svetová premiéra ešte len čaká v budúcom týždni, teda pár dní pred našou akciou,“ prezrádza Lenka Mastešová, marketingová manažérka Datartu.

V gaming zóne prebehnú PlayStation Majstrovstvá ČR v konzolových hrách. Najviac exponovaným titulom tu bude FIFA19 a pre českých a slovenských hráčov sa podarilo získať tú najprestížnejšiu cenu z prestížnych – postup do európskeho kola Continental Cupu – FIFA Pro Global Series konaného na konci októbra v Paríži (Paris Game Week). Bude sa tiež konať finále prvej offline súťaže vo Fortnite na našom území. Tešiť sa môžete na show, ktorá bude kombinovať výkony najlepších domácich hráčov i popredných influencerov, účasť potvrdil napríklad Josef „Artix“ Trojan. Na LAN akcii si hráči zahrajú o 30 000 Kč.

V rámci sprievodného programu bude mať značka Eta Cyklo fresh bar, návštevníci si šliapaním na bicykli zmixujú čerstvé smoothie. Candy zase prinesie do Brna kúsok Talianska – na jej stánku bude celý deň variť Emanuele Ridi a návštevníci sa budú môcť zastaviť aj u retro zmrzlinárskeho auta s vyhlásenou „brnenskou“ talianskou zmrzlinou. Pri stánku značky Valera bude možné stretnúť známu modelku Simonu Krainovú. JBL si pripravuje funzone, v ktorej k tancu bude hrať DJ a bude sa tu aj súťažiť. Rowenta a Krups ukážu holografické boxy. GoGEN postaví VSA Xtreme „U“ rampu, na ktorej budú špičkoví BMX jazdci predvádzať jedinečnú Freestyle show. Návštevníci si budú môcť prezrieť a zviezť sa vo v hybridných vozidlách značiek BMW a Mercedes-Benz.

Celým dňom sprevádza slávne moderátorské duo – Alžbeta Trojanová a Mikoláš Tuček, známi z Prima COOL. Program spestria v 11 hodín akrobatickí tanečníci Interactive Dance Show a tiež dve hudobné vystúpenia, v 13:00 Circus Brothers a v 19:00 Eddie Stoilow.

Okrem toho, že tu návštevníci nájdu veľa inšpirácie na vianočné darčeky, tak každý dostane kupónovú knižku s viac ako 80 zľavami vo výške až 30%. Zľavové a darčekové kupóny bude možné uplatniť do pondelka 22.10 v e-shope a v predajniach Datartu. Na mieste bude navyše ešte ponuka Datart nákupy TU A TERAZ, platná len v rámci EXPO.

Pripravené sú aj mnohé ďalšie aktivity, zábavu si tak nájde každý bez ohľadu na vek.

Značky: