Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Dell EMC rozšírila portfólio storageov strednej triedy o dve nové all-flash zariadenia série SC. Systémy série SC sú ideálne pre zákazníkov, ktorí chcú modernizovať svoje dátové centrá a získať tak nielen vyššiu rýchlosť a efektivitu pre existujúce aplikácie, ale aj ušetriť náklady a zároveň vytvoriť priestor pre nové aplikácie a procesy, ktoré vyžadujú flash technológiu.

Dell EMC SC5020F a Dell EMC SC7020F sa predávajú v prevedení 3U, obsahujú duálne active/active ovládače s 8-jadrovými procesormi Intel Xeon, podporujú pamäť s kapacitou do 256 GB a majú multiprotokolovú podporu pre 10 GB iSCSI a 16/32 GB FC sieťové pripojenia. All-flash technológia sľubuje rýchlosť do 399 tisíc vstupno-výstupných operácií za sekundu na jedno diskové pole.

Nové úložné zariadenia sú pripravené na pripojenie do federovaného clustera diskových polí, umožňujú rovnomerne rozkladať záťaž, aj jednoducho a bezproblémovo migrovať dáta. Inteligentná deduplikácia a kompresia zlepšujú efektívnosť ukladania dát, pričom systémy obsahujú all-inclusive softvér bez potreby platiť za licencie alebo údržbu.

Aktualizácia softvéru pre Dell EMC Unity a nový vernostný program

Popri nových úložných systémoch série SC prináša Dell EMC aktualizáciu softvéru Unity pre storage Dell ECM Unity. Nová verzia operačného systému (v4.3) obsahuje viaceré novinky a vylepšenia. Ide napríklad o deduplikáciu súborov, ktorá pomáha znižovať náklady a novú technológiu pre zabezpečenie systémových upgradeov a synchronizácie súborov pre zachovanie biznis kontinuity.

Nový lojalitný program The Future-Proof Storage poskytne majiteľom systémov Dell EMC Unity a série SC rozsiahle garancie a viaceré benefity počas celého životného cyklu produktov. Ide napríklad o 3-ročnú garanciu spokojnosti, možnosť využiť bezplatne Virtustream Storage Cloud pre bezproblémovú migráciu dát pri upgrade na nové modely storageov Dell EMC a kompletný softvér pre ukladanie, manažment a ochranu dát bez dodatočných poplatkov za licencie či údržbu.

Značky: