3. Čo nájdete v krabici?

Samozrejme, je tu telefón, USB adaptér, prepojovací kábel na USB-C port, ďalej AKG slúchadlá, plus tu nájdete prepojovací adaptér na realizáciu prenosu dát medzi vaším starším telefónom s portom microUSB s použitím aplikácie Samsung SmartSwitch.

Za zmienku stoja hlavne slúchadlá. Toto sú naozaj AKG, nie je to len nápis. Hrajú oveľa lepšie ako tradičné setové slúchadlá, ktoré dával Samsung do krabice doposiaľ. Platí to aj pre doterajšie vlajkové lode. Z tohto hľadiska môžeme povedať – vďakabohu za akvizíciu firmy Harman, bez nej by sa tak určite nestalo.

Z toho, čo je v krabici je zároveň jasné, aké má Galaxy S8 porty. Prirodzene, je tam USB-C a Samsung už vyhlásil, že definitívne opustil starší microUSB a všetky ďalšie telefóny budú mať len USB-C. Preto si nakúpte zopár káblov s USB-C portom, určite sa budú hodiť.

Zároveň je jasné, že je tu aj 3,5 mm jack, opäť chvalabohu za to, že Harman a jeho dcérske spoločnosti neinvestovali do výhradne Bluetooth prepojenia a s Galaxy S8 môžete použiť rôzne typy slúchadiel.

Jednoduchý prenos dát a nastavení cez aplikáciu Samsung SmartSwitch a dodaným adaptérom

V krabici ešte nájdete špendlík na vyberanie SIM karty, dvojicu gumičiek pre slúchadlá v dvoch rôznych veľkostiach a konektor microUSB na USB-C. Tento konektor vám umožní použiť aj staršie typy nabíjačiek s portom microUSB na nabíjanie Galaxy S8.

1. strana: Galaxy S8 vs. Galaxy S8+
2. strana: Galaxy S8 všeobecne
3. strana: Čo nájdete v krabici?
4. strana: Nekonečný displej a dizajn
5. strana: Vylepšený multitasking
6. strana: Kamery a ovládací softvér
7. strana: Prihlásenie do telefónu
8. strana: Výdrž na batériu
9. strana: Samsung Connect
10. strana: Bixby
11. strana: Vyhodnotenie

Značky:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.