Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

DIGI rozširuje svoje portfólio o dva úplne nové produkty – stabilný internet cez optický kábel a televíziu cez internet s ponukou viac ako 100 TV programov a 7-dňovým archívom v cene.

Súčasťou noviniek je aj možnosť zriadenia výhodných kombinovaných balíkov TV + NET. V prípade všetkých produktov je naďalej možné využiť aktivačný bonus a zriadiť službu bez poplatku.

Zákazníci si budú môcť vybrať z dvoch internetových balíčkov podľa svojej náročnosti: základný balíček S s rýchlosťou 50 Mbit/s a balíček M pre náročných s rýchlosťou až 400 Mbit/s. Optický internet od DIGI ponúkne rýchle a stabilné pripojenie. Zákazníci nájdu v ponuke aj WiFi extender, ktorý v kombinácii s klasickým WiFi routerom pokryje celú domácnosť kvalitným signálom.

Televízna zábava pre celú rodinu

Televízna ponuka v DIGI sa rozširuje a bude dostupná aj v internetovej forme, čo umožní sledovanie obľúbených programov kdekoľvek s internetovým pripojením. Okrem základnej ponuky s viac ako 100 programami si môžu zákazníci užiť extra balíčky, ktoré obohatia ich ponuku programov. Vybrať si môžu napríklad extra balík Prémiový šport, ktorý im ponúkne aj bonus v podobe streamovacej služby CANAL+ zadarmo. Pri využití extra balíka HU+ bude na výber viac ako 55 programov s maďarskou zvukovou stopou. Pre filmových a seriálových fanúšikov je určený balík HBO. Všetci zákazníci od nás navyše získavajú benefit Voyo štart v cene základného balíka služieb.

Optický internet a televíziu cez internet už hľadať nemusíte

Všetky produkty je možné navzájom kombinovať a vytvoriť si tak ideálnu kombináciu televízie a internetu od DIGI. „Tešíme sa, že naše nové produkty rýchleho optického internetu a internetovej televízie poskytnú našim zákazníkom jedinečný zážitok a naplnia ich potreby v dnešnom digitálnom svete. Navyše, pri príležitosti uvedenia našich noviniek, ponúkame zákazníkom možnosť využiť mimoriadnu zľavu a získať tak základný balík služieb za 1 euro na prvé 3 mesiace,“ uvádza Michal Mažár, riaditeľ pre marketing a predaj spoločnosti DIGI SLOVAKIA. Benefit zľavy na 3 mesiace platí pre nových zákazníkov až do 31. júla 2024.

Všetky novinky DIGI sú prezentované aj v úplne nových televíznych spotoch od agentúry Zaraguza s nečakanými hrdinami v hlavnej úlohe – Lovcami internetov. Dvaja domáci kutili so psíkom Eddiem v nich hľadajú vysokorýchlostný internet a televíziu online. Nakoniec zistia, že výhodnú ponuku mali rovno pod nosom. Samozrejme, od DIGI.

Prečítajte si aj: