Aj kuchynská elektronika môže byť vybavená skvelými funkciami, tieto produkty sú toho dôkazom.

Určite máte vo svojej kuchyni nejaké tie elektrospotrebiče, na ktoré nedáte dopustiť. Či už ide o váš kávovar, mikrovlnnú rúru alebo odšťavovač, ktorý využívate každé ráno na prípravu zdravých raňajok, každý má doma to svoje. Ak však ešte stále máte pocit, že vám niečo v kuchyni chýba, prípadne ju chcete vylepšiť, určite sa pozrite na náš výber produktov, ktorými môžete potešiť vás, no aj celú vašu domácnosť.

Do nášho výberu produktov sme vybrali nielen lacné elektrospotrebiče, ktoré sa skvele hodia do kuchyne, no aj skvelú termosku, vďaka ktorej budete mať svoju kávu či čaj vždy poruke. Cenový limit, ktorý sme si tentokrát nastavili, je 90 eur, z dôvodu jedného drahšieho, no skvelého kuchynského pomocníka v podobe teplovzdušnej fritézy.

Mixér Deerma NU05

Mixér značky Deerma bude vašou pravou rukou nielen v kuchyni. Pomôže vám vytvoriť lahodné kokteily nech sa nachádzate kdekoľvek, vďaka jeho vstavanej batérii. Batéria vydrží až 15 dní prevádzky a ovládanie mixéra je jednoduché prostredníctvom tlačidla. Mixovacia nádoba má objem 400 ml, čo je ideálny objem v prípade, že si chcete vychutnať váš nápoj, no zároveň si ho nespraviť až príliš veľa či málo. Mixér Deerma NU05 si poradí aj s ľadom a ovocie či zelenina budú rovnako jemne rozmixované.

Cena: 22,42 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

Deerma NU05Zdroj: top4mobile.sk
Deerma NU05

Inteligentná kuchynská váha Hoto QWCFC001

Táto kuchynská váha váži s presnosťou 0,1 g, takže vaše varenie bude skutočne vyvážené. Je vyrobená z kvalitných materiálov vrátane tvrdeného skla a vďaka jasnému LED displeju budete mať prehľad o tom, koľko gramov ingrediencií dávate do vášho jedla. Maximálna hodnota, ktorú váha odváži, je 3000 gramov, takže môžete vážiť aj väčšie produkty. Váha značky Hoto patrí do ekosystému Xiaomi, takže ak máte doma inteligentnú domácnosť tohto ekosystému, inteligentná váha vám do neho určite skvele zapadne.

Cena: 27,82 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Hoto QWCFC001Zdroj: top4mobile.sk
Hoto QWCFC001

Termoska Deerma DR035S

Termoska Deerma DR035S je určená na prenášanie horúcej vody. Iné tekutiny by ste si do nej vkladať nemali, no jej výhodou je, že slúži ako prenosná rýchlovarná kanvica. Jednoducho vám stačí predpripraviť si vodu a čaj či kávu si vždy môžete spraviť čerstvú. Termoska je ľahká a má objem 350 ml. Teplotu vody si môžete nastaviť podľa seba, pričom na ovládanie využijete aj LED displej na termoske. Zvoliť si môžete medzi teplotou 40 až 90 °C a udržiavanie teploty je možné až 8 hodín.

Cena: 31,40 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Deerma DR035SZdroj: top4mobile.sk
Deerma DR035S

Vzduchová fritéza Deerma DEM-KZ130W

Vzduchová fritéza značky Deerma má objem 5,5 litra, čo je dostatok napríklad aj na celé kurča. Disponuje 6 preddefinovanými programami, ktoré majú presné parametre na dané jedlá. Tieto programy sa však dajú aj upraviť podľa potreby či preferencie. Jej výhodou je okienko, cez ktoré môžete vidieť stav vášho pokrmu, či možnosť naplánovania automatického pečenia až na 24 hodín dopredu.

Cena: 86,42 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Deerma DEM-KZ130WZdroj: top4mobile.sk
Deerma DEM-KZ130W

Toto boli produkty, ktoré môžete využiť nielen vo vašej kuchyni. Uľahčíte si nimi nielen varenie, no aj cestovanie a uchovávanie vášho jedla či nápojov. Preto ak hľadáte skvelého pomocníka nielen do kuchyne, určite sa na tieto produkty pozrite bližšie. Dávame však do pozornosti aj ďalšie tipy na produkty, ktoré pravidelne uverejňujeme každý pondelok a inšpirujeme vás tak napríklad slúchadlami, elektronikou na šport či ďalšími produktami.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.