Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť DIGI SLOVAKIA si na jar pripravila ponuku, s ktorou poteší nielen nových, ale aj existujúcich zákazníkov.

Aktuálna kampaň poskytuje viacero dôvodov na radosť: okrem výhodných cenových benefitov a HBO programov pre všetkých, spoločnosť spúšťa zákaznícku službu – eKonto. Ďalšími dôvodmi na radosť sú zvýšenie pokrytia, zvýhodnenie balíčkov televízie a internetu, veľká súťaž HBO o zaujímavé ceny a obľúbený benefit DIGI GO na 2 roky zadarmo počas využitia kampane. Novú jarnú kampaň DIGI uvádza na trh od 1. marca 2019 a potrvá do konca mája.

DOSTUPNEJŠIE BALÍKY TV + INERNET

Začiatkom roka sa spoločnosti DIGI SLOVAKIA podarilo uskutočniť významné zdokonalenie internetovej služby pre svojich zákazníkov. „Sme radi, že vieme poskytnúť zákazníkom komfort kompletnej služby 2PLAY, a teda televíznej služby s internetom v jednom balíku. Verím, že zdokonalenie internetovej služby poteší nielen nových, ale aj existujúcich zákazníkov,“ vyjadril sa Michal Mažár, marketingový a obchodný riaditeľ spoločnosti DIGI SLOVAKIA. Spoločnosť tak môže s radosťou konštatovať rozšírenie pokrytia poskytovanej siete pre väčšinu slovenských domácností.

VŠETKO POD PALCOM V EKONTE

DIGI spolu s jarnou kampaňou spúšťa zákaznícku zónu: eKonto. Vďaka nej zákazníci získajú prehľad o svojich platbách, faktúrach a jednoducho si budú môcť skontrolovať svoje využívané služby a doobjednať doplnkové televízne balíčky z pohodlia domova.

HBO AKO DARČEK

S blížiacim sa vyvrcholením kultového seriálu Game of Thrones z produkcie HBO sa DIGI rozhodla priniesť svojim novým aj existujúcim zákazníkom možnosť byť súčasťou poslednej série. Existujúci zákazníci počas obdobia od 1.3.2019 do 15.4.2019 získajú odmenu v podobe programov HBO ako darček, vďaka čomu si budú môcť vychutnať prvú časť poslednej série seriálu. Stačí keď sa prihlásia cez eKonto, aktivujú si elektronickú faktúru a následne si zapnú balíček HBO. Noví zákazníci pri využití kampane s viazanosťou dostanú na 2 mesiace balíček HBO ako darček. V oboch prípadoch bude aktivácia HBO balíčka podmienená aktivitou v eKonte.

VÝHODNE S BALÍKOM PREMIUM

Pri voľbe balíčka Premium v satelitnej televízii s využitím kampane dostanú zákazníci bonus vo forme 50% zľavy z ceny balíčka na prvé 3 mesiace. Pokiaľ sa rozhodnú pre balíček 2PLAY, a teda k prémiovému televíznemu programu si zvolia aj internet, dostanú zľavu 6,80 eur z ceny balíčka po dobu troch mesiacov. Pre zákazníkov balíka Štandard má spoločnosť pripravený benefit ochutnávky balíka Premium na prvé dva mesiace viazanosti.

VRCHOL ŠPORTOVEJ SEZÓNY NA DIGI GO

Futbalové ligy sa blížia k vrcholu sezóny a zákazníci DIGI SLOVAKIA majú prístup k piatim programom DIGI Sport už v základnom balíku, a to bez poplatkov navyše. No to nie je všetko, môžu ich sledovať aj mimo svojej obývačky na svojich mobilných zariadeniach. Zákazníci, ktorí využijú jarnú kampaň, budú mať zápasy anglickej Premier Leage, nemeckej Bundesligy, talianskej Serie A, či temperamentnej španielskej LaLigy pod palcom, vďaka mobilnej aplikácií DIGI GO na 2 roky úplne zadarmo. DIGI SLOVAKIA naďalej víta nových zákazníkov a záleží jej na tom, aby im prinášala dôvody na radosť každý deň!

Značky: