Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Po ženách prišiel rad aj na mužov.

Od 1. januára 2017 bude DIGI Sport exkluzívne prinášať nielen najsledovanejšie podujatia na okruhu WTA, ale aj priame prenosy najprestížnejších turnajov ATP World Tour.

Generálny riaditeľ DIGI Sport, Marcel Šatanek, k tomu povedal: „Som rád, že sa portfólio DIGI Sport rozšírilo aj o tento TOP produkt. Okrem špičkového futbalu, basketbalu či atletiky, prinesieme divákom stovky hodín toho najlepšieho, čo sa odohrá na svetových kurtoch. Tenisoví fanúšikovia sa od januára určite majú na čo tešiť.“

Divákom ponúkneme všetky turnaje najvyššej kategórie ATP World Tour Masters 1000, všetky turnaje ATP World Tour 500, finálový Turnaj majstrov (ATP World Tour Finals). Naviac ročne odvysielame najmenej desať turnajov ATP World Tour 250.

ATP World Tour Masters 1000 tvorí deväť turnajov vo všetkých kútoch sveta, jeho súčasťou je aj vyvrcholenie sezóny londýnske finále Barclays ATP World Tour Finals s oktetom najlepších hráčov rebríčka. Také mená ako Novak Djokovič, Roger Federer, Rafael Nadal či Andy Murray sú zárukou skvelých zážitkov pre fanúšikov bieleho športu.

Značky: