Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Predstavenie vozidla na platforme ŠKODA Storyboard a kanáli YouTube sa začne o 10:00 hod.
  • Úspešné SUV bolo dizajnovo a technicky vylepšené
  • Súčasťou premiéry bude aj predstavenie modelov KODIAQ SPORTLINE, L&K a RS s novým dizajnom

Odpočítavanie beží: ŠKODA AUTO predstaví 13. apríla prepracovanú verziu svojho úspešného veľkého SUV KODIAQ. Digitálna svetová premiéra začne o 10:00 hod. a bude ju možné sledovať na platforme ŠKODA Storyboard a ŠKODA YouTube kanáli. Modelom ŠKODA KODIAQ, ktorý je na želanie dodávaný aj v sedemmiestnom prevedení, zahájila česká automobilka v roku 2016 svoju úspešnú SUV ofenzívu. Teraz sa tento model dočká dizajnovej aj technickej modernizácie. Rovnako boli omladené jeho deriváty SPORTLINE, L&K a RS a budú taktiež súčasťou svetovej premiéry.

Dňa 13. apríla o 10:00 hod. odhalí ŠKODA dizajnovo a technicky vylepšené vozidlo ŠKODA KODIAQ a to prostredníctvom platformy ŠKODA Storyboard a ŠKODA Youtube kanálu. Predseda predstavenstva spoločnosti ŠKODA AUTO Thomas Schäfer v rámci digitálnej svetovej premiéry prehovorí o význame modelu KODIAQ pre značku ŠKODA. Oliver Stefani, šéfdizajnér značky ŠKODA, sa potom zameria na dizajnové úpravy.

ŠKODA zahájila svoju úspešnú SUV ofenzívu modelom KODIAQ v roku 2016. Odvtedy zišlo z výrobnej linky viac ako 600 000 kusov tohto SUV, ktoré je na želanie dodávané aj v sedemmiestnom prevedení. Model je aktuálne ponúkaný na približne 60 trhoch po celom svete. Okrem dizajnového omladenia sa KODIAQ dočkal aj technických vylepšení. Prepracovania sa dočkala tiež dynamická verzia KODIAQ SPORTLINE, komfortná vrcholná verzia KODIAQ L&K a športový variant KODIAQ RS, ktoré budú tiež predstavené vo svojej novej podobe.

Oficiálna silueta modernizovaného vozidla ŠKODA KODIAQ ponúka pohľad na ešte výraznejší predok vozidla s prepracovanou maskou. Viditeľné sú užšie predné svetlomety aj ostro vykreslené zadné svetlá s kryštalickými štruktúrami v tvare písmena C, ktoré je pre značku ŠKODA typické.

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.