Produkty pre hráčov značky WD poznáte podľa prívlastku Black.

Toto je séria určená pre tých, čo hľadajú najvyšší výkon, špeciálne teda v gamingovom svete. Situácia okolo nového typu koronavírusu o 40% predĺžil čas hrania alebo sledovania hrania druhých hráčov oproti roku 2019.

Gamingová zóna bola síce zasiahnutá aktuálnou situáciou, no tým, že bola on-line už od podstaty, tak ich situácia zasiahla minimálne. Okrem toho, že sa nekonali hráčske podujatia naživo.

Stanica WD_BLACK D50 Game Dock je určená primárne pre tých, čo hrajú na herných notebookoch. Pripája sa cez rozhranie USB-C / TB a zvyšok periférií sa pripojí práve do tejto stanice. Samotná stanica umožňuje nabíjať notebook až do výkonu 80 W. Je dostupná vo verzii s interným diskom alebo bez neho.

WD Black D50 Game Dock

WD Black D50 Game Dock

Hlavné výhody sú v počte dostupných portov a najmä spomínanej možnosti pripojiť rôzne zariadenia práve sem a ponechať notebook „voľný“. Súčasťou je podsvietenie, ktoré sa dá konfigurovať cez softvér WD_BLACK Dashboard (iba pre Windows).

WD_BLACK AN1500 NVMe SSD je ďalšia novinka a to vo svojej podstate dva NMVe SSD disky zapojené v RAID0. PCI karta je dostupná vo verzii 1 ÷ 4 TB. Má vlastný chladič vo forme špeciálne navrhnutého obalu a takisto aj RGB podsvietenie. Výrobca hovorí o kompatibilite s viac ako 35 hernými základnými doskami. Kapacita diskov sa nedá dodatočne meniť a takisto ani typ poľa RAID. Je treba sa rozhodnúť priamo pri kúpe.

WD Black AN1500

WD Black AN1500

WD SN850 prináša dvojnásobný výkon oproti predchádzajúcemu modelu SN750. Rýchlosť čítania je zvýšená až na 7000 MB/s. Na trhu budú dostupné verzie s integrovaným chladičom alebo bez neho. Verzia s chladičom a RGB podsvietením bude dostupná v Q1/2021. Podsvietenie sa bude dať upravovať, podobne ako pri iných WD produktoch tejto série.

Zdroj: Western Digital

Prečítajte si aj:

WD predstavuje neuveriteľné pamäťové kapacity

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.