Leví kráľ a Aladin sú späť.

Disney tento rok uviedol do kín moderné spracovanie rozprávok Leví kráľ a Aladin. S trendom modernizovať obľúbený obsah však očividne nekončí. Spoločnosť totiž oznámila, že 29. októbra 2019 uvedie na trh kolekciu svojich klasických videohier, ktoré budú upravené pre rok 2019. A môžete si tipnúť, o ktoré hry pôjde.

Áno, kolekcia Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King bude obsahovať práve dva tohtoročné hity a vyvolá množstvo spomienok hráčom, ktorí si v detstve užívali pôvodné verzie týchto hier.

Kolekcia dvoch hier bude zmodernizovaná pre rok 2019, takže oba tituly ponúknu kvalitnejšie vizuály vo vysokej kvalite a v rozlíšení Full HD. K dispozícii budú tiež rôzne grafické filtre a viacero verzií týchto hier, ktoré vyšli pre jednotlivé platformy – Genesis, Game Boy, SNES atď.

Disney sa tiež rozhodol mierne zjednodušiť hrateľnosť, takže si budete môcť aktivovať funkciu pretočenia času a vrátiť sa o 15 sekúnd dozadu, ak sa vám napríklad nepodarí spraviť správny skok. Kolekcia tiež ponúkne množstvo dodatočného obsahu, ako rozhovory s tvorcami, atrworky, soundtracky atď.

Kolekcia Disney hier bude k dispozícii pre počítače a konzoly PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Krabicová verzia bude stáť približne 30 eur.

Zdroj: engadget

Prečítajte si aj:

Recenzia Crash Bandicoot N. Sane Trilogy: Crash prišiel na PC a Xbox

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit