Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Krásny nový nábytok Aero sa pyšní pokročilými technológiami čistenia vzduchu, prispôsobiteľným dizajnom a pohodlnými, používateľsky prívetivými funkciami

Spoločnosť LG Electronics (LG) predstavila novú čističku vzduchu PuriCare Objet Collection Aero Furniture. Čistička stiera hranicu medzi krásnym nábytkom a pokročilým dizajnom, ktorý možno prispôsobiť potrebám každého jej majiteľa. LG Aero Furniture zaistí 360stupňové čistenie vzduchu a rad používateľsky prívetivých funkcií.

Nový model čističky vzduchu PuriCare Objet Collection Aero Furniture nadväzuje na model PuriCare AeroTower predstavený na veľtrhu CES na začiatku tohto roka. Elegantná a kompaktná čistička v tvare stolčeka má pomerne malé rozmery, vďaka ktorým sa skvele hodí do menších priestorov, ako sú spálne, pracovňa alebo ateliér. K dispozícii sú tri farebné varianty podstavca (Crème Rose, Crème Yellow až Crème Grey) a tvar stolovej dosky (Round alebo Track), ktoré si používatelia môžu vybrať podľa vlastného vkusu alebo štýlu miestnosti.

Multifunkčná čistička vzduchu

Hladký povrch inovatívnej novinky spoločnosti LG poskytuje miesto pre odkladanie ďalších domácich potrieb alebo vystavenie Slovákmi toľko obľúbených dekorácií. Na spodnej strane je tiež integrované praktické ovládanie na zapnutie/vypnutie, správu režimov prúdenia vzduchu a funkcií pekného osvetlenia, s ktorým je možné pracovať podľa nálady. Na doske sa nachádza nenápadne umiestnený rad malých indikátorov označujúcich pripojenie na Wi-Fi, kvalitu vzduchu, silu prúdenia vzduchu a stav aktualizácie.1

Nová čistička LG Aero Furniture, predstavená na tohtoročnom veľtrhu IFA, naviac ponúka celý ďalší rad premyslených funkcií. Používatelia môžu pohodlne nabíjať svoje inteligentné telefóny a bezdrôtové slúchadlá prostredníctvom vstavanej bezdrôtovej nabíjačky2 a vytvoriť príjemnú atmosféru pomocou funkcie náladového osvetlenia. Osvetlenie nábytku Aero Furniture poskytuje osem rôznych farieb, ktoré možno jednoducho ovládať pomocou aplikácie LG ThinQ™.

Dômyselne premyslený dizajn

Jedinečná čistička vzduchu LG je naviac navrhnutá s ohľadom na udržateľnosť a obsahuje komponenty vyrobené z opakovane použiteľných plastov získaných zo starých spotrebičov a elektronických výrobkov. Zároveň sa dodáva v obaloch vyrobených z recyklovaných materiálov.

Okrem dômyselného dizajnu poskytuje nová čistička vzduchu LG pohodlie a jej výkon možno prispôsobiť akýmkoľvek preferenciám. Výrobok výrazne zlepšuje kvalitu vzduchu v interiéri vďaka viacstupňovej filtrácii Aero Furniture, ktorá kombinuje ultra jemný filter na zber prachu a dezodoračný filter. Používatelia si môžu užívať čistejší vzduch v interiéri aj vďaka technológii UVnano™, ktorá znižuje prítomnosť vírusov a baktérií vo ventilátore Aero Furniture a v jeho okolí až o 99,99 %.3

Nové produkty z udržateľných materiálov

LG naviac v blízkej budúcnosti predstaví limitované edície čističiek vzduchu. Popri modelov s exkluzívnymi stolnými dekoráciami navrhnutými známymi umelcami, ako je populárny juhokórejský maliar Kim Sun-woo, uvedie LG na trh produkty vyrobené z vyvinutých udržateľných materiálov.

„Vďaka prispôsobiteľnému dizajnu, pokročilému čisteniu vzduchu a funkciám zameraných na používateľa, pomáha Aero Furniture spotrebiteľom vytvoriť zdravý, pohodlný a príjemnejší domov,“ povedal Lyu Jae-cheol, prezident spoločnosti LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „V LG budeme aj naďalej vyvíjať inovácie pre zdravší a lepší život a budeme reagovať na rozmanité potreby spotrebiteľov po celom svete.“

Dostupnosť diskrétnej čističky vzduchu PuriCare Objet Collection Aero Furniture zatiaľ nie je známa.

# # #

1 Pri inštalácii aktualizácie prostredníctvom aplikácie LG ThinQ sa rozsvieti indikátor aktualizácie.

2 Bezdrôtové nabíjanie je k dispozícii len pre kompatibilné smartfóny a bezdrôtové slúchadlá. Poskytuje rýchle nabíjanie pre smartfóny Samsung Galaxy (9-10 W) a Apple iPhone (7,5 W). Rýchlosť nabíjania sa môže líšiť v závislosti na zariadení, používaní, podmienkach nabíjania a ďalších faktoroch.

3 Redukuje 99,99 % baktérií na lopatkách ventilátora, 94 % baktérií prenášaných vzduchom a 91 % vírusov prenášaných vzduchom. Certifikované Britskou nadáciou pre alergie. Testované spoločnosťou TÜV Rheinland pomocou testovacieho modelu FS061PWHA, ktorý meria roztok baktérií (Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, Klebsiella pneumoniae) na lopatke ventilátora pri rýchlosti na úrovni 1 počas jednej hodiny vystavenej testovacej metóde LG UVnano UV-C LED v súlade s normou ISO22196:2011. Výsledky sa môžu líšiť v závislosti na aktuálnom prostredí použitia.