Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Kiwi.com oznamuje ďalšiu posilu v seniornom manažérskom tíme. S mnohoročnými skúsenosťami z technologických organizácií do spoločnosti nastupuje na pozíciu Chief HR Officer Aparna Ballakur.

Do Kiwi.com prináša rozsiahle skúsenosti z oblasti leadershipu, a to v strategickom HR aj v operatíve. Predtým pôsobila na seniorných HR pozíciách vo významných globálnych technologických firmách, napríklad v SumUp, Flipkart, Yahoo! alebo Adobe Systems.

V Kiwi.com bude na svojej pozícii zodpovedná za strategický prístup k oblasti ľudských zdrojov vrátane definovania personálnej agendy spoločnosti, tvorbu náborových plánov a riadenia firemnej kultúry. Ballakur bude tiež zastrešovať všetky HR tímy: HR Operations, Learning & Development, Recruitment, ale aj HR Business Partners. V neposlednom rade sa stane súčasťou výkonnej rady, kde bude zastávať poradnú funkciu pre vedenie spoločnosti.

„Mám radosť, že sa Aparna stáva súčasťou tímu. Ľudia sú naším najdôležitejším aktívom a verím, že jej skúsenosti budú pre firmu a jej manažment veľkým prínosom,“ povedal Oliver Dlouhý, riaditeľ a spoluzakladateľ Kiwi.com.

„Misiou Kiwi.com je vybudovať inovatívnu službu, pre ktorú je cestovateľ na prvom mieste. Tento prístup je pre mňa veľkou inšpiráciou a som nadšená, že sa môžem k firme na jej ceste pridať. Teším sa, ako v spolupráci so všetkými tímami budeme vytvárať skvelé pracovisko,“ okomentovala svoj nástup Aparna Ballakur, ktorá bude pôsobiť v kancelárii Kiwi.com v Barcelone.

Značky: