Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

G413 SE je hráčska klávesnica s prepracovaným dizajnom, funkciami na podporu hrania hier a s priaznivou cenou

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor hráčskych technológií a vybavenia, oznamuje dostupnosť mechanických hráčskych klávesníc Logitech G413 SE (v plnej veľkosti) a G413 TKL SE (bez numerického bloku). Tieto nové, cenovo výhodné klávesnice, sú navrhnuté s ohľadom na presnosť a výkon. Majú mechanické spínače vhodné na hranie hier a extrémne odolné hmatníky kláves vyrobené z polybutyléntereftalátu (PBT), ktorý sa neleskne, nebledne a dobre odoláva opotrebeniu. Mechanické hráčske klávesnice Logitech G413 SE a Logitech G413 TKL SE budú k dispozícii a Slovensku vo februári 2022 u všetkých predajcov (Alza.sk, Mall.sk, Datart.sk, Electroworld.sk, Nay.sk, PGS.sk) za odporúčané maloobchodné ceny 79,99 €, respektíve 69.99 €.

„Venovali sme veľa času starostlivému návrhu klávesníc, aby sme dosiahli čo najlepšie parametre a mohli ponúknuť optimálny set funkcií,“ povedal Ujesh Desai, viceprezident a generálny riaditeľ Logitech Gaming. „Tieto rýchle a výkonné klávesnice z pevných a odolných materiálov sú vynikajúcou voľbou pre hráčov, ktorí chcú mechanickú klávesnicu za výbornú cenu.“

Hráčske klávesnice G413 SE sú vybavené veľmi rýchlymi, taktilnými mechanickými spínačmi, ktoré poskytujú perfektnú hmatovú odozvu a umožňujú hráčom vylepšiť si ich doterajšie hráčske skóre. Kryty kláves sú z materiálu odolného voči teplu a opotrebeniu, vďaka čomu vydržia aj drsnejšie zaobchádzanie vo vypätých momentoch hry a svojou životnosťou patria medzi najlepšie porovnateľné produkty na trhu.

Klávesnica spoľahlivo reaguje na stlačenie každej klávesy a oproti bežným ne hráčskym klávesniciam podporuje súčasné stlačenie až 6 kláves (6-key rollover antighosting), čo je možné využiť pri špeciálnych herných akciách.

Celkový dojem dotvára biele LED podsvietenie a čierny horný kryt z brúsenej zliatiny hliníku a horčíku. Výsledkom je minimalistický dizajn s vyváženým setom funkcií, ktoré z tejto klávesnice robia nevyhnutný doplnok pre každého hráča.

Pre ďalšie informácie navštívte náš web, blog alebo nás kontaktujte prostredníctvom @LogitechG.

Značky: