Hodinky s novým dizajnom čakáme až o 2 roky.

O novom iPhone sa hovorí v poslednej dobe veľmi často a dalo by sa povedať, že už o ňom vieme takmer všetko s výnimkou oficiálneho názvu. Totiž, očakáva sa, že nový iPhone prinesie iba drobné zmeny a na redizajn si budeme musieť počkať ešte rok.

O hodinkách Apple Watch sa doteraz nehovorilo. Weby AppleInsider a MacRumors však informujú o informáciách od analytika menom Ming-chi Kuo. Ten je považovaný za najlepšieho vo svojom obore a keď niečo tvrdí o neohlásených Apple produktoch, väčšinou má pravdu.

AppleWatch2-2

Apple podľa jeho slov pripravuje 2 nové modely hodiniek, ktoré sa dostanú na trh ešte tento rok. Takzvané Apple Watch 2 budú mať rovnaký dizajn ako aktuálny model, avšak ponúknu rýchlejší procesor, GPS, barometer a tenší displej. Rozmery zariadenia sa nezmenia – hoci bude mať tenší displej, batéria bude väčšia.

Druhý model bude veľmi podobný aktuálnej verzii. Niektoré komponenty budú síce vylepšené, avšak GPS ani barometer vo výbave nenájdete. V tomto prípade bude dôraz kladený najmä na nižšiu cenu hodiniek. Apple pripravuje aj hodinky s podporou LTE, ktoré by sa mali dostať na trh budúci rok. Výraznejší redizajn hodiniek sa očakáva v roku 2018.

Je veľmi pravdepodobné, že Apple predstaví nové verzie Apple Watch počas uvedenia iPhonu budúci mesiac.

Zdroj: The Verge

Prečítajte si aj:

Video s prezentáciou iPhone 7 potvrdzuje doterajšie poznatky – veľa sa toho voči iPhone 6S nezmení

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit