Tak a je to tu. Na internete sa objavilo video, ktoré ukazuje, ako asi bude vyzerať budúci telefón od Apple. 

Je to video s čínskym popisom a v pomerne mizernej kvalite, ale dáva dobrú predstavu o tom, na čo sa môžu „aplisti“ tešiť.

Ďalší z únikov iPhone 7 ukazuje čistú zadnú stranu

Video sa z veľkej časti venuje zadnej strane telefónu, na ktorej je možné vidieť zmeny voči iPhone 6. Definitívne teda zmizli nepekné plastové pásiky na zadnej strane telefónu. Apple zrejme priestor pre antény už vymyslel inak. Zmeny je možné vidieť aj na fotoaparáte, ktorý má väčšiu šošovku a tiež zmenený je blesk. Objektív fotoaparátu však naďalej vystupuje z tela smartfónu, toto prianie používateľov zatiaľ Apple nevypočul. Ako nový telefón fotí, to zatiaľ nevieme, ale veríme, že to bude o generáciu lepšie ako je to v prípade staršieho modelu.

WSJ: Apple opustí tick-tock cyklus. iPhone príde s veľkými zmenami až o rok

Ďalej na prednej strane iPhone 7 je možné vidieť kozmetické zmeny v prípade tlačidla Home. Pohľad na spodnú stranu zase dokazuje, že jack port pre slúchadlá je už definitívne minulosťou. Na prvý pohľad sa ale oba telefóny, teda iPhone 7 a iPhone 6S dosť podobajú.

Osobne si myslíme, že to, čo je možné vidieť na tomto videu bude niektorý z prototypov iPhone 7 a finálny produkt bude predsa len vyzerať trochu inak. Ale na predstavu o tom, ako to myslia v Apple s telefónom pre tento rok je to dobré.

Vic k téme:

Dohady: iPhone 7 uvidíme o tri mesiace. Čo sa o ňom šepká dnes?

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.