Telefóny so sekundárnym displejom od LG zaujali, aký bude model V30?

Telefón LG V10 a V20 majú sekundárny displej nad hlavným displejom. Je to zaujímavý koncept, ktorý má aj model HTC U Ultra.

Prečítajte si: Recenzia HTC U Ultra: Obor s dvoma displejmi

Teraz na to chce ísť firma trochu inak. Bude mať sekundárny displej, no po vzore BlackBerry Priv chystá vysúvaciu konštrukciu. Zatiaľ sa na webe objavili iba rendery. O tom ako bude vyzerať finálny kus, je ešte priskoro hovoriť.

Posúďte sami. Tento koncept by nevyzeral zle. Dotykový displej, na ktorom by mala byť klávesnica alebo priestor pre odkazy aplikácií, prípadne ďalšie voľby a možnosti na ovládanie práve zobrazenej appky.

Evan Blass zverejnil na svojom Twitteri nejaké obrázky toho, ako by koncept LG V30 mohol vyzerať. Na presýtenom trhu s takmer rovnakými dizajnmi telefónov by V30-tka priniesla nový koncept.

Ak nemáte skúsenosti s modelmi s dvoma displejmi, môžete potvrdiť ich užitočnosť. Nijako neprekáža a keď hráte hru alebo pozeráte film, dozviete sa všetky notifikácie alebo aj SMS správy na druhom displeji.

V každom prípade, prísť dnes na trh s telefónom, ktorý má vysúvaciu konštrukciu, je dosť riskantné. Nikto totiž nevie povedať, či sa telefón presadí alebo nie.

Zdroj: Android Authority

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.