Podľa správy na Twiteri WinFuture.de Samsung pripravuje nové farebné verzie inteligentných hodiniek Gear S2 Classic. Objaviť by sa mali v očakávanej platinovej verzii, ale hlavne pre nežné pohlavie to má byť aj efektné vyhotovenie v ružovom zlate.

Inteligentné hodinky sú veľmi populárne tento rok, takmer všetci výrobcovia smartfónov už nejakú formu inteligentných hodiniek predstavili. Na výstave CES 2015 Samsung predstavil aj inteligentné hodinky SmartWatch 3 s operačným systémom Android Wear a tento rok sa tešíme na ďalšie prírastky.

Rovnako tak Huawei plánuje ženskú verziu svojich úspešných hodiniek Huawei Watch. Táto má mať tvar hodiniek typických pre nežné pohlavie, teda so zaoblenými rohmi a mali by byť aj tenšie.

Hodinky Samsung Gear S2 Classic budú vyrábané z nehrdzavejúcej ocele 316L s keramickou lunetou, 1,2-palcovým AMOLED displejom s rozlíšením 360 × 360 bodov.

Pozrite si našu recenziu hodiniek Samsung Gear S2 Classic a video:.

A tiež video z ich predstavenia na výstave IFA v Berlíne

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.