Tenké, elegantné „véčko“, zahalené pod rúškom tajomstva. Veľa sa o ňom nevie, ale dohady a uniknuté informácie predpovedajú, že to budete „véčko“ s High-End parametrami, ako majú aktuálne vlajkové lode – Galaxy S7/ S7 Edge.

Zariadenie s kódovým označením SM-W2017 by malo podľa dohadov disponovať procesorom Exynos 8890, grafický čip a kapacita pamäte ROM/RAM zatiaľ nie je známa. Avšak, fotoaparáty by mali byť obdobné, špičkové, tak ako u Galaxy S7. Čiže 12 Mpix hlavný (dual pixel) a 5 Mpix predný selfie fotoaparát. Novinka SM-W2017 by mala byť nástupcom minuloročného modelu SM-W2016. Predchádzajúci model mal taktiež procesor Exynos – staršej generácie, 16 Mpix fotoaparát a 3 GB pamäte RAM.

véčko 2016_nowat

Minuloročná verzia SM-W2016

Zariadenie by malo mať dva HD Super Amoled displeje, údajne 3,9 palcové. A tak sa bude dať pohodlne ovládať aj bez otvorenia. Všetky ostatné špecifikácie sú zatiaľ tajomstvom výrobcu, ale podľa uniknutých informácií by malo mať toto zariadenie názov „Veyron“. Čo naznačuje, že výkon mu chýbať určite nebude a bude mať dostatok „konských síl“, ako automobilový menovec – Bugatti Veyron J

Dizajn a spracovanie „Veyrona“  by malo byť, samozrejme, luxusné a prémiové z kovu a skla. Tak, ako aj aktuálne vlajkové lode Samsungu Galaxy S7/S7 Edge.

Najhoršou správou je, že špičkové „véčko“, bude dostupné len pre Áziu. Štýlové a výkonné véčko, by si aj v Európe určite získalo srdce nejedného používateľa, no najmä zo strany žien. Okrem „véčka“ LG Wine sa v našich končinách nič podobné a takto výkonné nepredáva, čo je škoda.

Zdroj: www.Phonearena.com

 

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE