Návrat populárnej hernej série ku svojim koreňom mnohí uvítajú.

Kým posledných 10 rokov sa Call of Duty posúvalo čoraz viac do budúcnosti, fanúšikovia tradičných vojnových štrieľačiek zostávali na sucho. Vlaňajší Battlefield 1 zaznamenal obrovský úspech s dejom hry zasadeným do 1. svetovej vojny, kým CoD: Infinite Warfare, hra vo vzdialenej budúcnosti, sa stretla len s veľmi vlažným prijatím.

Dnes sa na internete objavili uniknuté informácie o pripravovanej hre Call of Duty WWII z dielne štúdia Sledgehammer, ktoré je narade s novým dielom CoD práve tento rok. Samozrejme, internet je internet a uniknuté informácie môžu byť falošné, ale kvalita materiálov naznačuje, že hra môže byť skutočná.

Okrem toho, vydavateľ Activision vo februári vydal správu, že posledný futuristický diel série nenaplnil očakávania ohľadom predajnosti a že tento rok plánujú návrat série ku koreňom. Vzhľadom na to, že celá séria Call of Duty začala práve s hrami zasadenými do 2. svetovej vojny, dodáva to aktuálne uniknutým informáciám na autenticite.

V čase, keď je trh presýtený hyper-modernými a futuristickými strieľačkami (Ghost Recon: Wildlands, The Division, na jeseň Destiny 2, pokračovanie SW: Battlefront pred Vianocami,…) je návrat k surovej 2. svetovej vojne možno presne to, čo sérii pomôže dostať sa späť na výslnie.

Zdroj: GamesRadar

Recenzia: Call of Duty: Black Ops III – 3 hry v jednej

Značky: